Cum a decis Oana Roman să facă bani după ce a slăbit. Nu toate vedetele fac așa

Cum a decis Oana Roman să facă bani după ce a slăbit. Nu toate vedetele fac așa
Cum a decis Oana Roman sa faca bani dupa ce a slabit

După ce a slăbit în mod spectaculos, Oana Roman a decis să își vândă hainele pe Internet, iar aceasta le-a spus internauților unde își va posta hainele.

Cum a decis Oana Roman să facă bani după ce a slăbit

Oana Roman i-a impresionat pe mulți după ce a slăbit. Ea a adoptat un stil de viață sănătos, dar a făcut și anumite tratamente corporale. Rezultatele nu au întârziat însă să apară. Deși unii au crezut că fiica lui Petre Roman ar fi apelat la medici pentru o operație de micșorare a stomacului, Oana Roman a ținut să infirme orice zvon de acest gen.

”Am primit foarte multe mesaje din partea voastră, toate cu aceeași întrebare: Cum ai slăbit? Ei bine, eu v-am tot explicat de-a lungul acestor luni cum am reușit să slăbesc. Unii dintre voi sunteți ușor sceptici în legătură cu acest subiect și mă tot întrebați în continuare cum am slăbit. Nu mi-am făcut operație de micșorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operație foarte, foarte complicată la nivelul abdomenului și nu am voie să fac așa ceva.

Am reușit să slăbesc cu două lucruri: țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte, foarte puțin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură și seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală”, spunea Oana Roman.

Și după ce a slăbit spectaculos, Oana Roman s-a hotărât să-și vândă hainele. Ea și-a anunțat fanii că va posta ținutele pe Insta Story și că prețurile vor fi foarte mici. Astfel, Oana Roman vrea să facă un bine și în același timp să își reînnoiască garderoba, doar că cu haine conforme mărimii pe care o are acum.

Oana Roman a slăbit nu mai puțin de 20 de kilograme, însă nu are de gând să se oprească aici. Ea mai vrea să dea jos alte câteva kilograme, ca să ajungă la silueta la care visează de ani buni.

Oana Roman și-a făcut rapelul

Oana Roman a luat decizia de a se vaccina anti-covid. Aceasta a postat pe contul său de Instagram și o poză din momentul imunizării. Oana Roman a mărturisit că după rapel a avut o durere de mână în locul unde s-a vaccinat și dureri de cap, dar că e bine, iar panica i-a scăzut. Oana Roman declara că încă de la începutul pandemiei, a trăit sub teroarea că se va infecta cu noul virus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI