Oana Roman, probleme cu afacerea sa. Ce amenințare a primit: ”M-a șantajat, ceea ce mie nu-mi convine”

Oana Roman, probleme cu afacerea sa. Ce amenințare a primit: ”M-a șantajat, ceea ce mie nu-mi convine”
Oana Roman, amenințată. Ce probleme are cu afacerea

Oana Roman are mari probleme! Aceasta și-a pornit o afacere cu piese vestimentare încă de când a slăbit, dar nu se aștepta să ajungă să fie amenințată și șantajată. Se pare că situația a degenerat, așa că vedeta a decis să povesestească tot ce s-a întâmplat.

Oana Roman trece prin clipe grele. Ce s-a întâmplat cu afacerea sa

Oana Roman are foarte multe produse de oferit clientelor ce își doresc să apeleze la brand-ul său, iar printre ele se numără și piese modelatoare. O clientă și-a dorit să își cumpere body-uri ce îi pot avantaja silueta, dar se pare că nu totul se termină cu bine atunci când este vorba de cumpărături online.

Enervată la culme, femeia a vrut să trimită hainele înapoi. Totuși, Oana susține că până acum nu a mai avut probleme de genul în afacerea sa. Se pare că vedeta se bucură de foarte mult succes de când a decis să își lanseze propriul brand de haine și are foarte multe cliente, așa că nu mică i-a fost mirarea în momentul în care a auzit ce probleme a avut o cumpărătoare.

„A scris că ea vrea să trimită body-urile înapoi pentru că nu au eticheta conformă. Eticheta conformă nu știu ce înseamnă la dânsa, pentru că spune că nu le-a desfăcut. Ele au o etichetă care vine de la producător, că nu le fac eu, eu așa le primesc. Am vândut o mie și ceva până acum și nu am avut probleme de genul ăsta.”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman, șantajată: ‘Mie nu îmi convine’

Tensiunea a atins cote maxime între Oana Roman și o clientă ce a apelat la magazinul online pe care vedeta îl deține. Femeia a ajuns să o amenințe pe aceasta după ce a aflat că produsele nu pot să fie returnate, lucru ce nu i-a convenit deloc fiicei lui Petre Roman. Ea s-a considerat șantajată de clientă, dar nu se teme de o reclamație cât timp este una întemeiată și există motive clare.

„Noi i-am explicat frumos că aceste produse nu se dau retur conform legii și a început să ne scrie că am face bine să-i dăm banii imediat pentru că altfel o să afle lumea în presă ce produse vinde Oana Roman. Adică m-a șantajat, ceea ce mie nu-mi convine. (…) A zis că ne face reclamație și i-am zis că poate să facă, dar trebuie să fie și întemeiată.”, a mai spus Oana Roman despre problema din afacerea ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI