Ce operație își face Bianca Drăgușanu. Vestea neașteptată a vedetei

de: Bișinicu Andreea
11 03. 2021

Vestea neașteptată din partea Biancăi Drăgușanu. Controversatul designer nu este mulțumită întru totul cu felul în care arată și e hotărâtă să treacă, din nou, pragul cabinetului medicilor esteticieni pentru a-și face o nouă intervenție chirurgicală. Mai mult de atât, aceasta va fi una dublă. La ce vrea să se opereze fosta asistentă TV.

Ce operație își face Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu știe cum și ce să facă pentru a atrage atenția. Vedeta a recunoscut că este o fană a operațiilor estetice și că va continua să treacă pragul cabinetelor medicilor esteticieni ori de câte ori va simți nevoia de a face mici ajustări trupului său. Fanii divei au apreciat-o mereu pe Bianca pentru faptul că este o femeie asumată, care întotdeauna a recunoscut când și-a făcut anumite retușuri la nivelul chipului sau al trupului.

De-a lungul anilor am fost obișnuiți să vedem cum celebrul designer a trecut prin transformări de look spectaculoase, care i-au dat o imagine perfect conturată, având măsurile ideale, trupul de clepsidră și chipul de păpușă. Nici de data aceasta Bianca Drăgușanu nu s-a ferit să împărtășească admiratorilor săi faptul că va suferi o nouă intervenție estetică, de data aceasta una dublă. Vedeta va face o rinoplastie pentru a avea nasul la fel de mic precum cel din filtrul său de pe Instagram.

„Urmează să-mi fac o rinoplastie pentru a avea un nas exact ca filtru meu, mai mic, mai subțire…majoritatea prietenilor mi-au zis să nu fac treaba asta, dar eu așa mă simt mai încrezătoare în mine. Abia aștept să mă modeleze așa cum vreau eu. O să am un năsuc de vis, dar o să vă pun poze și insta-uri și cu mine post-operator”, a declarat Bianca Drăgușanu pe Instagram.

De ce vrea Bianca Drăgușanu să își schimbe silicoanele

Deși fanii i-au spus divei că nu are nevoie de o asemenea operație, complimentându-i trăsăturile fără de cusur și nasul conturat, Bianca Drăgușanu insistă să meargă mai departe cu programarea la cabinetul esteticianului. Și pentru că tot merge acolo, vedeta s-a gândit să împuște doi iepuri dintr-un foc și să-și schimbe și implanturile mamare.

„Urmează să-mi facă această rinplastie, după care cred că o să-mi schimb sânii, deoarece tehnlogia din ziua de astăzi nu se mai compară cu cea din urmă cu zece ani.”, a mai spus frumoasa blondină pe contul său de Instagram.

În ciuda criticilor pe care le-a primit, de-a lungul timpului, cu privire la felul în care și-a transformat fizionomia chipului și a făcut ajustări majore în ceea ce privește trupul său, Bianca Drăgușanu face exact ceea ce dorește, fără să țină cont de părerile altora.