25 oct. 2024 | 13:50

Ce operație estetică și-a făcut, de fapt, CRBL. Cum decurge recuperarea celebrului artist

Monden
Ce operație estetică și-a făcut, de fapt, CRBL. Cum decurge recuperarea celebrului artist
Ce operație estetică și-a făcut CRBL

Artistul CRBL a luat o decizie curajoasă și a optat pentru prima sa intervenție estetică la vârsta de 46 de ani. Miercuri dimineață, cântărețul a intrat în cabinetul medicului estetician pentru a face o blefaroplastie, o procedură menită să îmbunătățească aspectul ochilor prin îndepărtarea excesului de piele și grăsime de la nivelul pleoapelor. Această intervenție, care îl preocupă de mai mulți ani, a fost realizată de medicul Alin Bortolini, după o perioadă îndelungată în care CRBL a căutat informații și recomandări pentru a lua decizia potrivită.

O decizie calculată și bine documentată

CRBL a recunoscut că a fost motivat să facă această schimbare deoarece, în ultimii ani, pungile de sub ochi deveniseră tot mai vizibile, o trăsătură pe care o moștenise de la tatăl său. „M-am săturat să mă tot uit în oglindă și să văd că se agravează pungile de sub ochi, așa cum le-a avut și tata”, a explicat artistul. Acum, consideră că a fost momentul potrivit pentru a acționa și a decis să își urmeze dorința, depășind temerile și prejudecățile.

Pentru a alege medicul potrivit, CRBL a făcut cercetări ample, navigând pe rețelele de socializare și discutând cu prietenii săi care aveau deja experiență în domeniul intervențiilor estetice. Alegerea finală a fost doctorul Alin Bortolini, un specialist cunoscut în domeniul chirurgiei estetice, despre care CRBL crede că i-a oferit cea mai bună opțiune.

„Nu a fost ușor să fac o astfel de alegere. Am stat pe internet, am tot căutat, am luat și social media, Facebook, Instagram, le-am luat pe toate la rând, am mai ascultat părerea unor prieteni și, ușor-ușor, am ajuns la doctor Alin Bortolini”, a explicat artistul.

Emoții și așteptări mari pentru viitor

Deși a fost încrezător în decizia sa, CRBL nu a ascuns faptul că a avut emoții înainte de intervenție. „Am transpirat și acum doar că am vorbit despre subiect, pentru că nu știu cum se va întâmpla. Nu știu cum va fi după această intervenție, dar evident că atunci când totul va fi gata, o să fie extraordinar!”, a mărturisit el.

În ceea ce privește rezultatele, artistul speră la o recuperare rapidă și fără complicații, fiind optimist că această schimbare îi va aduce beneficii pe plan personal și profesional.

„Mă aștept să mă vindec repede, indiferent cum va fi operația. Să pot să mă văd în oglindă, să văd cum arăt și fără acest surplus de piele. Va fi de bine, nu are cum să fie de rău”, a adăugat CRBL, potrivit Click.ro.

De asemenea, el a dezvăluit că intervenția ar putea contribui la renunțarea la ochelarii de vedere, lucru care l-ar ajuta atât în viața de zi cu zi, cât și în carieră.

Depășirea prejudecăților și încurajarea schimbării

O parte importantă din procesul decizional pentru CRBL a fost legată de depășirea stereotipurilor și prejudecăților referitoare la intervențiile estetice pentru bărbați.

„Am stat mult timp până să mă decid. Și eu am fost condus de prejudecăți, că bărbatul este bărbat și nu contează cum arată estetic, că nu are nevoie să facă intervenții chirurgicale, estetice. Din punctul meu de vedere, viața este prea scurtă. Atunci când simți că ai nevoie de niște schimbări, fă-le pentru că pot fi doar de bine!”, a încurajat CRBL pe cei care se confruntă cu aceleași dileme.

Primele impresii după operație

După intervenția reușită, CRBL s-a întors acasă și a postat primele imagini pe rețelele de socializare, arătându-se mulțumit și încrezător în noul său look. Artistul a scris pe Instagram că se simte bine și că este mândru că a depășit prejudecățile legate de aspectul estetic al bărbaților.

„Mă simt foarte bine și sunt mândru că am depășit prejudecățile conform cărora un bărbat nu ar trebui să intervină asupra aspectului său estetic. Sper ca recuperarea să fie ușoară și fără complicații”, a spus el.

Despre blefaroplastie și beneficiile ei

Blefaroplastia este o intervenție estetică ce presupune îndepărtarea surplusului de piele și grăsime de la nivelul pleoapelor, pentru a oferi un aspect mai tânăr și mai odihnit. Procedura are și beneficii funcționale, nu doar estetice, deoarece poate îmbunătăți câmpul vizual al pacientului. În cazul lui CRBL, medicul Alin Bortolini a realizat atât blefaroplastie superioară, cât și inferioară, eliminând pielea în exces și grăsimea care forma pungile de sub ochi.

„El avea această laxitate la nivelul pleoapei superioare care este congenitală, dar odată cu trecerea timpului s-a accentuat”, a explicat medicul.

Intervenția este minim invazivă și nu necesită spitalizare, pacienții putând să-și reia activitățile obișnuite destul de rapid. Printre celebritățile care au apelat la această procedură se numără și alte nume cunoscute, cum ar fi Cătălin Scărlătescu, Claudia Ghițulescu și Roxana Ciuhulescu, demonstrând astfel că blefaroplastia devine o soluție populară pentru cei care doresc să își îmbunătățească aspectul.

Parteneri
Cine este românul care și-a zidit iubita într-un perete dintr-un bar din Germania. Detalii cutremurătoare despre acest caz
Redactia.ro
O nouă monedă va fi introdusă de BNR! Cât va costa și ce personaj important din istoria României se află pe bani
Click.ro
Putin: Oricare ar fi rezultatul războiului din Ucraina, el trebuie să fie în favoarea Rusiei. „O spun deschis, fără nicio rușine”
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Două locuri din România vor fi luate cu asalt. Turiștii străini au aflat de zonele de vis
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Intră banii direct în contul românilor! Cine va primi minim 500 de lei de la stat
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
CUTREMUR în România! ORAȘUL unde s-a SIMȚIT cel mai PUTERNIC
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cum a început povestea de dragoste dintre Levent Sali și iubita Dalia. Cei doi sunt în centrul unui scandal uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro