Ce ofertă a primit Mihaela Tatu pentru a reveni la TV. Postul care o vrea neapărat (exclusiv)

Ce ofertă a primit Mihaela Tatu pentru a reveni la TV. Postul care o vrea neapărat (exclusiv)
Mihaela Tatu a primit o ofertă să revină pe TV

Fanii Mihaelei Tatu sunt foarte fericiți după vestea primită. Celebra prezentoare de televiziune a primit o ofertă pentru a reveni pe micile ecrane. Ce post o dorește pe aceasta?

Mihaela Tatu, ofertă pentru revenirea la TV: ce post o vrea neapărat?

Mihaela Tatu este extrem de cunoscută de românii care își amintesc cu drag de emisiunea ‘De 3X Femeie’, difuzată în urmă cu mulți ani pe postul Acasă TV. Aceasta s-a retras din televiziune în urmă cu zece ani, iar acum se pare că a intrat în vizorul unui alt post.

Concret, este dorită pentru un nou proiect de divertisment de mai multe televiziuni, inclusiv Tele 7abc care se relansează în forță. Vedeta a mărturisit că urmează să ia o decizie după ce va cântări bine fiecare ofertă ce i-a fost adusă. Amintim că după ce a ales să părăsească micile ecrane s-a retras la Oradea.

Între timp a devenit profesor la DallesGO, acolo unde susține cursul de Public Speaking. Aceasta este cea mai renumită platformă de cursuri interactive din România cu centre în toate marile orașe din țară precum: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov, Oradea, Craiova, Sibiu și Galați, n.r.

”Sunt implicată în tot felul de proiecte frumoase printre care pun și voce pentru povești, fac audiobook-uri. Însă, când îmi este dor de televiziune, vin la o emisiune și îmi trece dorul.

Mi-ar plăcea să prezint o emisiune cu care să rezonez, altfel nu stau să prezint orice nu mi se potrivește. Nu contează postul de televiziune unde lucrez, ci emisiunea, să rezonez cu ea”, povestea Mihaela Tatu, în urmă cu câteva luni, pentru impact.ro.

„Vom vedea, în funcție de ce îmi vor propune”

Conform sursei citate, Tele 7abc are pregătit pentru ea un nou format de emisiune care cel mai probabil este de divertisment.

”Mihaela Tatu este pe lista noastră, pentru o emisiune. După ce ne vom relansa, și sperăm ca la sfârșitul acestei luni să obținem licența, îi vom o face o ofertă Mihaelei Tatu, pentru o emisiune de divertisment. Ne-am bucura enorm să colaborăm”, a dezvăluit Raluca Găină, producătorul general al Tele 7 abc.

Mihaela Tatu a mai spus pentru reporterii impact.ro că nu știe încă exact despre ce este vorba, dar așteaptă pentru a analiza oferta: ”Încă nu m-au căutat cei de la Tele 7 abc, nu știu încă despre ce este vorba, aștept propunerea, o voi analiza. Dar, mulțumesc, este o veste bună. Vom vedea, în funcție de ce îmi vor propune, dacă ideea se va concretiza sau nu!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI