12 oct. 2021 | 19:19

Ce ofertă a primit Mihaela Tatu pentru a reveni la TV. Postul care o vrea neapărat (exclusiv)

Monden
Ce ofertă a primit Mihaela Tatu pentru a reveni la TV. Postul care o vrea neapărat (exclusiv)
Mihaela Tatu a primit o ofertă să revină pe TV

Fanii Mihaelei Tatu sunt foarte fericiți după vestea primită. Celebra prezentoare de televiziune a primit o ofertă pentru a reveni pe micile ecrane. Ce post o dorește pe aceasta?

Mihaela Tatu, ofertă pentru revenirea la TV: ce post o vrea neapărat?

Mihaela Tatu este extrem de cunoscută de românii care își amintesc cu drag de emisiunea ‘De 3X Femeie’, difuzată în urmă cu mulți ani pe postul Acasă TV. Aceasta s-a retras din televiziune în urmă cu zece ani, iar acum se pare că a intrat în vizorul unui alt post.

Concret, este dorită pentru un nou proiect de divertisment de mai multe televiziuni, inclusiv Tele 7abc care se relansează în forță. Vedeta a mărturisit că urmează să ia o decizie după ce va cântări bine fiecare ofertă ce i-a fost adusă. Amintim că după ce a ales să părăsească micile ecrane s-a retras la Oradea.

Între timp a devenit profesor la DallesGO, acolo unde susține cursul de Public Speaking. Aceasta este cea mai renumită platformă de cursuri interactive din România cu centre în toate marile orașe din țară precum: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov, Oradea, Craiova, Sibiu și Galați, n.r.

”Sunt implicată în tot felul de proiecte frumoase printre care pun și voce pentru povești, fac audiobook-uri. Însă, când îmi este dor de televiziune, vin la o emisiune și îmi trece dorul.

Mi-ar plăcea să prezint o emisiune cu care să rezonez, altfel nu stau să prezint orice nu mi se potrivește. Nu contează postul de televiziune unde lucrez, ci emisiunea, să rezonez cu ea”, povestea Mihaela Tatu, în urmă cu câteva luni, pentru impact.ro.

„Vom vedea, în funcție de ce îmi vor propune”

Conform sursei citate, Tele 7abc are pregătit pentru ea un nou format de emisiune care cel mai probabil este de divertisment.

”Mihaela Tatu este pe lista noastră, pentru o emisiune. După ce ne vom relansa, și sperăm ca la sfârșitul acestei luni să obținem licența, îi vom o face o ofertă Mihaelei Tatu, pentru o emisiune de divertisment. Ne-am bucura enorm să colaborăm”, a dezvăluit Raluca Găină, producătorul general al Tele 7 abc.

Mihaela Tatu a mai spus pentru reporterii impact.ro că nu știe încă exact despre ce este vorba, dar așteaptă pentru a analiza oferta: ”Încă nu m-au căutat cei de la Tele 7 abc, nu știu încă despre ce este vorba, aștept propunerea, o voi analiza. Dar, mulțumesc, este o veste bună. Vom vedea, în funcție de ce îmi vor propune, dacă ideea se va concretiza sau nu!”.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro