Ce oferă gratuit Kaufland România tuturor clienților care fac cumpărături la ei. Grăbește-te! Timpul e limitat

Ce oferă gratuit Kaufland România tuturor clienților care fac cumpărături la ei. Grăbește-te! Timpul e limitat
Kaufland România, o nouă promoție inedită pentru clienți

Kaufland România continuă cu ofertele speciale pentru toți clienții! Lanțul de hypermarket-uri le-a pregătit românilor câteva surprize neașteptate, așa că toată lumea ar trebui să se grăbească și să meargă la cumpărături pentru a nu le rata!

Kaufland, o nouă promoție spectaculoasă. Ce trebuie să știe toți românii

Mulți români credeau că pot să obțină un lucru extrem de greu, dar iată că reprezentanții Kaufland s-au decis să le facă clienților o bucurie și să vină cu o ofertă ce nu poate să fie trecută cu vederea de către oamenii ce preferă să își facă cumpărăturile din aceste magazine.

Lanțul de hypermarket-uri este recunoscut pentru ofertele pe care le pregătește clienților, dar iată că toți petrecăreții pot să profite de această dată și să câștige bilete chiar la Untold!

Kaufland s-a decis să pună la bătaie chiar și cazarea necesară pe toată perioada festivalului pentru cei ce nu au apucat să își pună la punct participarea, nu au găsit unde să stea, sau pur și simplu nu au avut banii necesari pentru a merge la Untold, cel mai iubit eveniment de către români.

Clienții de la Kaufland pot câștiga invitații la Untold. Anunțul spectaculos

Totuși, există câteva condiții simple pentru a câștiga cele 5 invitații duble pentru Untold. Kaufland a asigurat și cazarea câștigătorilor, așa că toți clienții ar trebui să se grăbească și să meargă la cumpărături pentru a putea să profite de acest concurs inedit pe care îl aștepta toată lumea.

Toți cei ce vor să participe la promoție trebuie să meargă într-un magazin Kaufland și să facă cumpărături de 100 de lei. Apoi, la casa de marcat, clienții interesați sunt nevoiți să scaneze cardul de fidelitate pentru a reuși să fie eligibili și să câștige biletele pentru Untold.

Este important ca românii să aibă Card Kaufland pentru a intra în cursa pentru cele 5 invitații duble cu cazare inclusă la Untold! Această promoție are loc până pe data de 29 august, așa că timpul este unul limitat pentru ca unii dintre cei mai norocoși clienți să îi asculte pe artiștii lor favoriți la festival.

Cum pot să reușească românii să participe la Untold cu ajutorul Kaufland

Reprezentanții Kaufland România au oferit mai multe detalii despre concurs pe site-ul oficial al lanțului de hypermarket-uri. Spre exemplu, începând cu 30 august, clienții trebuie să urmărească indiciile din aplicația magazinelor, dar și de pe conturile de Instagram Kaufland România și Untold Festival.

Clienții de la Kaufland o să fie nevoiți să descifreze un mesaj secret pentru a reuși să aibă șansa de a câștiga invitațiile la festivalul din Cluj și să își asculte artiștii favoriți într-un cadru de neuitat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI