Ce obiect și-au pus niște tineri din Târgu Mureș în dormitor. Internetul a fost uluit de idee

Ce obiect și-au pus niște tineri din Târgu Mureș în dormitor. Internetul a fost uluit de idee
Designul interior dus la un alt nivel

Când vine vorba de spațiul în care locuim, ni-l dorim unul elegant, comod și util. Din păcate nu întotdeauna ni se îndeplinesc astfel de vise, mai ales dacă spațiul este unul mic. Dar aici intervine imaginația noastră. Aici intervine și designul de interior, dar și sfaturile de specialitate ale experților în domeniu.

Imaginația în amenajarea interioară a unui apartament

Ideile pline de imaginație de design interior ar putea ajunge la nivelul de artă. Dacă este făcut bine, funcționează ca o magie. La urma urmei, designul de interior  a ajuns la un nivel accesibil. Face ca arta să fie accesibilă persoanelor care vor să-și facă cu adevărat frumoasă casa.

Nu este întotdeauna necesar să cheltuiți mulți bani pentru a face o casă frumoasă. Înainte de toate trebui să aveți o soluție de proiectare înainte de punerea în aplicare.

Dar dacă, pe lângă experți, imaginație, mai dispuneți și de bani, mai mulți, atunci limita este cerul. Când vine vorba de alinierea imaginației cu un designer de interior avangardist, sau chiar ideile pesonale avangardiste, este imposibil să nu iasă ceva bun și frumos. Gândiți-vă la casa voastră ca la un loc în care vă puteți spune propria poveste.

Designul de interior dus la un alt nivel

Designul interior nu este ceva destul de departe de tine, ci un lucru de care toată lumea se poate bucura. Designul este pentru toată lumea. Descoperiți numeroasele piese mici și unice, ca o oportunitate de a crea puncte focale excelente. Acest lucru este valabil mai ales pentru obiectele care fac apel la interesele, pasiunile și particularitățile voastre.

Printre cei care au reușit să facă din spațiul de locuit un adevărat mic paradis, se numără și o familie tânără din Târgu Mureș. Cei doi au apelat și la cunoștințele din designul de interior deținute de expertul Roxana Sand. Rezultatul final, cu o investiție de 35.000 de euro, este una spectaculoasă, și ieșită din tiparele clasicului.

Apartamentul, cu o suprafață de 110 metri pătrați,  a permis modificările și elementele de design interior propuse de expertul Roxana Sand. După șapte luni de muncă, apartamentul celor doi a devenit un loc de relaxare, combinat cu spațiul de lucru și cu o cadă în dormitorul acestora.

„Cada este din fontă şi a fost adusă din Anglia, fiind cumpărată la un preţ de nimic pentru că proprietarii îşi modificau baia integral.”, povestește proprietara apartamentuli modificat.

Indiferent de spațiul și bugetul pe care-l avem, putem crea cu puțină imaginație un spațiu confortabil. Un spațiu în care le putem avea pe toate, de la birou, la dormitor. Așa că, dacă vrei să-ți modifici apartamentul, fă-ți un buget, caută un expert și apucă-te de treeabă.