Ce obicei are Teo Trandafir, după ce a slăbit 65 de kilograme. Urmează acest ritual în fiecare dimineață

Ce obicei are Teo Trandafir, după ce a slăbit 65 de kilograme. Urmează acest ritual în fiecare dimineață
Ritualul lui Teo Trandafir dis de dimineață. Ce face vedeta, după ce a slăbit 65 de kilograme?

Teo Trandafir a ales un alt stil de viață, după ce a decis că este timpul să scape de cele 65 de kilograme în plus pe care le avea. Cunoscuta prezentatoare de televiziune nu semai culcă pe o ureche și are acum un ritual aparte pe care îl urmează în fiecare dimineață? Cum își începe ziua vedeta?

Teo Trandafir și ritualul ei din fiecare dimineață?

Teo Trandafir a slăbit peste 65 de kilograme, lucru care a ajutat-o a fost desigur ambiția. Dar perseverența și asumarea a lucrurilor prin care a trecut i-au fost alături în toată călătoria sa. Nu cu mult timp în urmă, Teo Trandafir a recunoscut ce face zi de zi, dis de dimineață, pentru a putea purta fără griji haine mulate. Cunoscuta prezentatoare cântărește acum 60 de kilograme și poartă orice își dorește, cu toate că deseori stilul său se rezumă la rochii mai lungi sau volatile în care să se simtă comod, da fiind faptul că stă destul de multe ore pe platourile de filmare.

Teo are frumoasa vârstă de 52 de ani și are o siluetă perfectă, lucru care nu se datorează sportului sau unei diete anume. Aceasta a declarat că nu are niciun gând despre un orar pentru mese, din cauza faptului că ar fi aproape imposibil. De asemenea, a dezvăluit că lumea nu mai ține foarte mult seama la ritualul de îngrijire, lucru pe care îl respectă cu strictețe.

Care sunt obiceiurile lui Teo și ce mănâncă aceasta într-o zi?
Care sunt obiceiurile lui Teo și ce mănâncă aceasta într-o zi?

Ce mănâncă vedeta într-o zi?

„Puţini ştiu că dimineaţă pun în gură doar două feliuţe mici de pâine, iar la prânz o ciorbă o descânt în… două ore! Dimineaţă, mănânc acelaşi lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva.Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuţe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluţă şi o apișoara şi gata. Pe urmă, ajung la serviciu. Acolo, sistematic îmi iau de la bufet o ciorbă, pe care o consum în două ore, ce mai…o descânt, nu o pot savura dintr-odată, ca oamenii obişnuiţi. După aia, în timpul emisiunii, mai îmi iau pufuleţi dacă mi se face rău de foame. La final, mai aştept la pomană, poate mă mai cheamă şi pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit!”
Teo Trandafir

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI