27 aug. 2019 | 11:52

Cine este și cum arată primul soț al lui Teo Trandafir, bărbatul căruia îi poartă numele. De ce au divorțat

Monden
Cine este și cum arată primul soț al lui Teo Trandafir, bărbatul căruia îi poartă numele. De ce au divorțat
Cine este și cum arată primul soț al lui Teo Trandafir?

Fanii cunoscutei Teo Trandafir știu deja că poveștile de amor nu derulează precum aceasta și-ar dori. Nu e ca și cum ghinionul ar urmări-o…dar nici nu se poate lăuda cu reușite excelente în ceea ce privește iubirea. Primul soț al moderatoarei „Teo Show” a iubit-o preț de șase ani, mai apoi cei doi au deci să plece pe drumuri diferite. Cine este bărbatul căruia îi poartă numele?

Cine este primul soț al lui Teo Trandafir?

Poate nu mulți știu, dar numele de familie al lui Teo, de dinainte să se căsătorească, este Uță, nicidecum Trandafir, cel cu care a devenit cunoscută. Teo a încercat mereu să-și țină viața privată de ochii curioșilor, dar…dat fiind faptul că este o persoană publică deja de ani buni, acest lucru are mici scăpări. S-a aflat de fiecare dată de relațiile sentimentale pe care le-a avut. Aceasta a fost căsătorită cu Alexandru Trandafir, cel căruia îi poartă și acum numele. Bărbatul cu care a stat 6 ani a lucrat împreună cu Adrian Iovan, fostul soț al Romaniței Iovan. Cei doi s-au iubit în perioada 1990-1996.

După despărțire, Teo nu a dorit să-și ia înapoi numele tatălui de Uță, astfel că a păstrat numele soțului de Trandafir. Alexandru a fost pilot și a păstrat secret mariajul pe care l-a avut cu moderatoarea. Deși era bun prieten cu regretatul Adrian Iovan, cel din urmă a mărturisit că nu i-a menționat niciodată de noul început cu Teo. Fostul soț al prezentatoarei de televiziune și-a refăcut viața după eșecul relației cu aceasta și are o nouă familie.

Primul soț al Teodorei Trandafir, Alexandru Trandafir

Primul soț al Teodorei Trandafir, Alexandru Trandafir

„Copilul meu poartă același nume, e o dovadă de respect”

„Aşa cum se întâmplă în viaţă, lucrurile care te determină să faci niste alegeri, se transformă în unele argumente pentru care desfaci acele alegeri. S-a ajuns exact în momentul în care libertatea mea şi felul de a sintetiza iute s-a transformat într-un defect. Şi am zis gata, ca oamenii civilizaţi, nu ne-am deranjat între noi, eu apucasem să mă lansez, a avut onoarea şi decenţa de a mă lăsa să îi port numele.Copilul meu poartă acelaşi nume ceea ce mi se pare o dovadă de respect, asta pentru că vibraţia numelui este cea care îţi defineşte existenţa. Eu nu ştiu să mă cheme altfel. Pe mine înainte mă chema ca pe tata, Uţă. Acum la 49 de ani, mâine, poimâine nu mai ţin minte numele de atunci pentru că nu îl mai port demult”
Teo Trandafir (Sursa:ciao.ro)

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro