Cine este și cum arată primul soț al lui Teo Trandafir, bărbatul căruia îi poartă numele. De ce au divorțat

Cine este și cum arată primul soț al lui Teo Trandafir, bărbatul căruia îi poartă numele. De ce au divorțat
Cine este și cum arată primul soț al lui Teo Trandafir?

Fanii cunoscutei Teo Trandafir știu deja că poveștile de amor nu derulează precum aceasta și-ar dori. Nu e ca și cum ghinionul ar urmări-o…dar nici nu se poate lăuda cu reușite excelente în ceea ce privește iubirea. Primul soț al moderatoarei „Teo Show” a iubit-o preț de șase ani, mai apoi cei doi au deci să plece pe drumuri diferite. Cine este bărbatul căruia îi poartă numele?

Cine este primul soț al lui Teo Trandafir?

Poate nu mulți știu, dar numele de familie al lui Teo, de dinainte să se căsătorească, este Uță, nicidecum Trandafir, cel cu care a devenit cunoscută. Teo a încercat mereu să-și țină viața privată de ochii curioșilor, dar…dat fiind faptul că este o persoană publică deja de ani buni, acest lucru are mici scăpări. S-a aflat de fiecare dată de relațiile sentimentale pe care le-a avut. Aceasta a fost căsătorită cu Alexandru Trandafir, cel căruia îi poartă și acum numele. Bărbatul cu care a stat 6 ani a lucrat împreună cu Adrian Iovan, fostul soț al Romaniței Iovan. Cei doi s-au iubit în perioada 1990-1996.

După despărțire, Teo nu a dorit să-și ia înapoi numele tatălui de Uță, astfel că a păstrat numele soțului de Trandafir. Alexandru a fost pilot și a păstrat secret mariajul pe care l-a avut cu moderatoarea. Deși era bun prieten cu regretatul Adrian Iovan, cel din urmă a mărturisit că nu i-a menționat niciodată de noul început cu Teo. Fostul soț al prezentatoarei de televiziune și-a refăcut viața după eșecul relației cu aceasta și are o nouă familie.

Primul soț al Teodorei Trandafir, Alexandru Trandafir
Primul soț al Teodorei Trandafir, Alexandru Trandafir

„Copilul meu poartă același nume, e o dovadă de respect”

„Aşa cum se întâmplă în viaţă, lucrurile care te determină să faci niste alegeri, se transformă în unele argumente pentru care desfaci acele alegeri. S-a ajuns exact în momentul în care libertatea mea şi felul de a sintetiza iute s-a transformat într-un defect. Şi am zis gata, ca oamenii civilizaţi, nu ne-am deranjat între noi, eu apucasem să mă lansez, a avut onoarea şi decenţa de a mă lăsa să îi port numele.Copilul meu poartă acelaşi nume ceea ce mi se pare o dovadă de respect, asta pentru că vibraţia numelui este cea care îţi defineşte existenţa. Eu nu ştiu să mă cheme altfel. Pe mine înainte mă chema ca pe tata, Uţă. Acum la 49 de ani, mâine, poimâine nu mai ţin minte numele de atunci pentru că nu îl mai port demult”
Teo Trandafir (Sursa:ciao.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI