Ce o deranjează, de fapt, pe Claudia Pătrășcanu la relația dintre soțul său și Bianca Drăgușanu

Ce o deranjează, de fapt, pe Claudia Pătrășcanu la relația dintre soțul său și Bianca Drăgușanu
Ce o deranjează, de fapt, pe Claudia Pătrășcanu la relația dintre soțul său și Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre relația dintre soțul său și Bianca Drăgușanu. Care este lucrul care o deranjează cel mai mult pe fosta componentă a trupei Sexxy. Are legătură cu cei doi copii ai săi.

Ce nu-i convine Claudiei Pătrășcanu la relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Nicio zi fără dramă, aceasta pare să fie deviza Biancăi Drăgușanu. Relația dintre controversatul designer și Gabi Bădălău ține ocupată prima pagină a publicațiilor de scandal din România. Povestea lor de dragoste este cu atât mai complicată cu cât fiul baronului PSD este încă însurat, legat, cu artista Claudia Pătrășcanu, mama copiilor săi.

Faimoasa brunetă nu s-a mai putut abține și a dat cărțile pe față. Fosta componentă a trupei Sexxy nu este mulțumită de relația pe care Bianca Drăgușanu o are cu fostul ei soț, lucru pe care l-a făcut public de mai multe ori, până acum. Cântăreața este de părere că felul în care Gabi Bădălău își afișează relațiile, din punct de vedere romantic, va avea repercusiuni asupra copiilor săi, Nicolas și Gabriel. Solista a declarat că fostul ei soț ar trebui să fie mai rezervat în ceea ce privește relațiile sale sentimentale.

Reacția Claudiei Pătrășcanu despre viața amoroasă a lui Gabi Bădălău

Nu este un secret pentru nimeni faptul că fiul milionarului Niculae Bădălău este un adevărat Don Juan, iar farmecele sale au făcut multe victime, de-a lungul anilor, chiar în rândul vedetelor din showbizul românesc. Cu toate acestea, Claudia Pătrășcanu spune că nu i se pare normal felul în care fostul ei soț se afișează, fără perdea, alături de cuceririle sale, fără să se gândească la cum îi va afecta, mai târziu, acest lucru pe proprii săi copii.

„Ar trebui să fie o intimitate a omului, să fii puțin mai rezervat, să nu te expui așa cu totul, mai ales în situația asta în care suntem noi și sunt și copiii. Cei care vor fi afectați la un moment dat sunt cei mici. Eu muncesc cel mai mult la educația lor. Nu vreau să crească cu ură.

Oricare ar fi, nu știu, cu siguranță, există o durere în suflet și chiar și adevărul acesta care doare uneori, să știe să crească cu el, să supraviețuiească și cu binele și răul. Asta este viața. Vreau să-i pregătesc pentru viață, pentru societate și să știe cum să depășească fiecare moment”, a declarat Claudia Pătrășcanu în cadrul unei emisiuni TV, potrivit celor de la spynews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI