Câte episoade va avea sezonul 2 al serialului Vlad, de pe Pro TV

Serialul Vlas de la Pro Tv, număr episoade sezonul 2.

Serialul Vlad, produs după licența serialului turcesc Ezel, a fost pariul Pro TV pentru această primăvară. Vlad a debutat luni, 25 februarie cu cifre bune, ca lider de audiență pe toate targeturile. Pe parcursul difuzării, Vlad s-a aflat la bătaie cu Asia Express, principala emisiune a postului concurent, Antena 1. ”Vlad“ a revinit la Pro TV cu cel de-al doilea sezon, din 9 septembrie şi va fi difuzat în fiecare luni, de la 20:30.

Câte episoade va avea sezonul 2 a serialului Vlad

Serialul, inspirat din povestea lui Monte Cristo, spune povestea lui Adrian Anuței, un bărbat care a fost condamnat la închisoare, după ce a fost învinovățit de un jaf pe care nu l-a comis. După patru ani, Adrian revine sub numele de Vlad Pop (rol jucat de Adrian Nartea), cu un plan de răzbunare.

În noul sezon, planul de răzbunare al personajului principal va continua și va fi mai nuanțat. Mai mult, iubirea va juca un rol foarte important în cursul desfășurării acțiunii. De asemenea, răzbunarea va fi împiedicată de tot soiul de obstacole imprevizibile, de personaje și secrete din trecut. Miza va fi mai mare în sezonul doi, fiind vorba de viață și de moarte.

Câte episoade va avea sezonul 2 al serialului Vlad.
Răsturnare de situație, în sezonul 2 din Vlad

 Declarațiile făcute de regizor referitor la cel de al doilea sezon

Jesus del Cerro, regizorul Vlad: „Primele 13 episoade au fost un fel de prolog, un început pentru o poveste de dragoste și răzbunare mult mai complicată decât s-ar crede. Mă bucur că Vlad se întoarce cu sezonul 2 și sunt nerăbdător pentru reacțiile telespectatorilor. Sezonul acesta este mult mai intens, avem mai multă acțiune, mai multă dragoste, mai mult suspans. Este foarte multă muncă în spatele camerelor, dar în momentul în care vedem rezultatele, realizăm că tot efortul depus a dat roade. Ne bucurăm nespus că sezonul 2 vine cu noutăți în distribuția noastră, cum ar fi Elvira Deatcu și Anda Sârbei, care joacă roluri cheie în povestea lui Vlad. De asemenea, Anghel Damian, care a trecut și la masa de scris și este scenarist în noul sezon.”.

Dinamica personajelor creşte semnificativ, apar personaje noi şi fiecare situaţie devine şi mai complicată. Povestea triunghiului amoros în care este implicat Vlad continuă, iar apariţia Deliei şi a Iuliei îl pun pe acesta într-o poziţie nouă, cea de protector. El nu mai urmăreşte doar răzbunarea lui, ci şi a lui Cezar şi a Deliei. Povestea ia turnuri diferite şi va pune personajele în faţa unor situaţii limită, în care vor fi nevoite să ia decizii de viaţă şi de moarte, anunţă reprezentanţii Pro TV.

Dacă primul sezon a avut 13 episoade și s-a întins pe o perioadă de aproape 3 luni, se așteaptă ca cel de-al doilea să fie puțin mai lung. Producția pare să fi fost un real succes, astfel că a meritat să se investească și în cel de-al doilea sezon. Rămâne să aflăm pe parcurs secretele din spatele camerelor de filmat și ce planuri au producătorii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI