04 feb. 2022 | 20:20

Ce nu poate Raluca Bădulescu să ierte vreodată. Acum e clar pentru toată lumea EXCLUSIV

Monden
Ce nu poate Raluca Bădulescu să ierte vreodată. Acum e clar pentru toată lumea EXCLUSIV
Ce nu ar putea să ierte niciodată Raluca Bădulescu: vedeta a spus totul

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai pozitive vedete TV din România. Mereu cu zâmbetul pe buze, mereu autorionică la adresa ei și mereu alături de oamenii de lângă ea, jurata de la „Bravo, ai stil!” nu a fost implicată niciodată în vreun scandal, deși este una dintre cele mai vechi vedete din showbizzul autohton. Cu toate acestea, Raluca mărturisește că sunt lucruri peste care nu ar putea trece, fie că este vorba de un membru al familiei, fie că este despre cineva foarte apropiat.

Raluca Bădulescu nu ar putea să ierte asta niciodată

Pe Raluca Bădulescu nu am văzut-o niciodată să se certe, să se supere sau să arunce cu cuvinte grele despre persoanele din viața ei, persoane care i-au greșit la un moment dat. Ea singură mărturisește că este „rea de gură”, că uneori vorbește mai mult decât poate este nevoie, însă că micile șicane pe care le are cu soțul ei, cu fiul sau cu cei apropiați nu durează mai mult de câteva minute.

„Ura și supărarea ne macină, eu nu țin supărarea niciodată, am acest talent de a mă enerva repede, dar îmi trece la fel de repede. Iert orice, mai puțin lipsa de loialitate și trădarea, astea mă dor tare rău”, ne-a declarat Raluca Bădulescu care speră să nu schimbe asta niciodată la ea și să nu se lase afectată de lucrurile mărunte care se întâmplă în viața fiecăruia dintre noi.

Nu a fost afectată nici de bullying

A învățat să fie așa, să nu țină la supărare, încă de pe vremea când primea comentarii răutăcioase la adresa kilogramelor ei. Cu ajutorul autoironiei, Raluca a reușit să facă față valului de critici, și nu a lăsat pe nimeni, niciodată, să-i dea viața peste cap.

Acesta este și motivul pentru care a învățat să nu-i judece pe cei din jurul ei, să nu îi critice și mai ales să nu le aducă tot soiul de reproșuri. Jurata de la „Bravo, ai stil!” susține că acest stil de viață a ajutat-o să fie o persoană pozitivă și să caute cei mai frumos în fiecare om pe care îl întâlnește.

„Noi știm mai bine ce ne face fericiți, cum să ne trăim viața, iar lucrurile frumoase vin de la noi, schimbarea vine odată cu noi”, a mai completat Bădulescu.

Are o relație specială cu tatăl fiului ei

Cea mai bună dovadă că Raluca nu ține niciun fel de supărare atunci când vine vorba de relațiile ei cu cei dragi, este prietenia strânsă pe care o are cu fostul soț, Vali Pungă, care este și tatăl fiului ei. Deși este căsătorită de peste 12 ani cu Florin, acest lucru nu a făcut-o să renunțe la prietenia cu fostul ei soț.

Ba mai mult, a reușit să-i facă să se înțeleagă atât de bine încât în momentul de față mai toate vacanțele le fac împreună. Băduleasca povestește mai în glumă, mai în serios, că dacă până acum vacanțele erau cu Florin, Vali Pungă și fiul lor, Alex, în curând vor ajunge să plece singuri, căci fiul Ralucăi și a lui Vali Pungă este la vârsta la care nu mai vrea să-și facă vacanțele cu părinții lui, ci cu gașca de prieteni.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Anca Alexandrescu este "o nenorocită", un "cancer"! I-a trădat pe toți cei cu care a lucrat! General SRI, atac murdar la adresa jurnalistei
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro