09 sept. 2021 | 20:00

Raluca Bădulescu, șocată de o concurentă la Bravo, ai stil: ‘O nenorocire’

Monden
Raluca Bădulescu, șocată de o concurentă la Bravo, ai stil: ‘O nenorocire’
Raluca Badulescu, socata de aparitia unei concurente de la Bravo, ai stil!

Sezonul 7 „Bravo, ai stil! Celebrities” a debutat în forță miercuri, 8 septembrie, la Kanal D. Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Tibi Clenci ocupă cele trei locuri de la masa juriului și analizează în detaliu ținutele vedetelor, pentru a observa cine este cea mai stilată vedetă din România. Pe cine va desființa Raluca Bădulescu în ediția de joi, 9 septembrie.

Cine este concurenta de la Bravo, ai stil! pe care Raluca Bădulescu a desființat-o

În sezonul 7, nouă dintre cele mai frumoase, senzuale și feminine vedete din România se luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro. Divele care au intrat în competiție sunt Anda Adam, Olga Verbițchi, Nicoleta Nucă, Ruxi, Ioana Filimon, Carmen Negoiță, Sensy, Mădălina Pamfile și Otniela.

În prima ediție a noului sezon, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Tibi Clenci au fost impresionați de ținutele puse în scenă de vedetele din platou. Anda Adam, Carmen Negoiță și Olga Verbițchi au impresionat prin articolele vestimentare pe care le-au prezentat.

Pe lângă asta, cei patru jurați au rămas fascinați de vocea minunată a Nicoletei Nucă, atunci când fosta concurentă de la X Factor România le-a făcut o demonstrație LIVE. Anda Adam a fost prima concurentă care a spart gheața:

„Îmi trebuie puțină încălzire. Cu defilatul nu stau extraordinar… Am emoții, nu mă simt în elementul meu. Puțin am emoții.”, a spus Anda Adam.

„Mă așteptam la ceva sexy, mă așteptam la un decupaj. Este foarte bună ținută, este în trend.. Este un stil pe care nu prea te-am văzut abordându-l”, a spus Raluca Bădulescu.

„Accesorizarea lipsește, aș fi pus o cruce la gât. Dar e bine”, a spus și Maurice Munteanu.

În ediția de joi, 10 septembrie, spiritele se încing la Bravo, ai stil! atunci când una dintre concurente reușește să o șocheze pe Raluca Bădulescu prin ținuta ei nereușită. Despre cine este vorba? Publicul va afla în ediția de joi, 10 septembrie.

„Ținuta asta ți-a făcut-o un stilist? Puiule, e nenorocire”, va spune Raluca Bădulescu despre ținuta uneia dintre vedetele care participă la competiția de la Kanal D.

Cătălin Botezatu a plecat de la Bravo, ai stil!

Fanii Bravo, ai stil! s-au întristat teribil atunci când nu l-au mai văzut pe Cătălin Botezatu pe scaunul de jurat al emisiunii. Creatorul de modă a făcut un anunț public, pe rețelele de socializare, în care a explicat motivele pentru care a părăsit competiția.

„După Bravo, ai stil! nicidecum să fie vorba de vreo relaxare pentru că faptul că m-am retras de la acest proiect minunat nu înseamnă că am mai mult timp liber deși asta intenționam. Am avut foarte multe proiecte în perioada asta și în următoarea perioadă.

Așa cum spuneam, m-am retras de la „Bravo, ai stil’ cel puțin deocamdată, pentru că în perioada filmărilor existau foarte multe proiecte pentru mine, începând de la săptămâni ale modei în țară, dar și peste hotare care sunt foarte importante pentru mine, foarte mulți clienți și cliente cu care nu puteam să mă întâlnesc”, a declarat Cătălin Botezatu pentru publicația Ciao.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Acești români scapă de o plată. Actele pe care le vor face gratis
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Îți golește contul de toți banii. Avertisment ANAF pentru românii care au de dat bani la stat
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Putin amenință cu ARMA NUCLEARĂ! L-a SCOS DIN MINȚI planul lui Zelenski
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro