Raluca Bădulescu, șocată de o concurentă la Bravo, ai stil: ‘O nenorocire’

Raluca Bădulescu, șocată de o concurentă la Bravo, ai stil: ‘O nenorocire’
Raluca Badulescu, socata de aparitia unei concurente de la Bravo, ai stil!

Sezonul 7 „Bravo, ai stil! Celebrities” a debutat în forță miercuri, 8 septembrie, la Kanal D. Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Tibi Clenci ocupă cele trei locuri de la masa juriului și analizează în detaliu ținutele vedetelor, pentru a observa cine este cea mai stilată vedetă din România. Pe cine va desființa Raluca Bădulescu în ediția de joi, 9 septembrie.

Cine este concurenta de la Bravo, ai stil! pe care Raluca Bădulescu a desființat-o

În sezonul 7, nouă dintre cele mai frumoase, senzuale și feminine vedete din România se luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro. Divele care au intrat în competiție sunt Anda Adam, Olga Verbițchi, Nicoleta Nucă, Ruxi, Ioana Filimon, Carmen Negoiță, Sensy, Mădălina Pamfile și Otniela.

În prima ediție a noului sezon, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Tibi Clenci au fost impresionați de ținutele puse în scenă de vedetele din platou. Anda Adam, Carmen Negoiță și Olga Verbițchi au impresionat prin articolele vestimentare pe care le-au prezentat.

Pe lângă asta, cei patru jurați au rămas fascinați de vocea minunată a Nicoletei Nucă, atunci când fosta concurentă de la X Factor România le-a făcut o demonstrație LIVE. Anda Adam a fost prima concurentă care a spart gheața:

„Îmi trebuie puțină încălzire. Cu defilatul nu stau extraordinar… Am emoții, nu mă simt în elementul meu. Puțin am emoții.”, a spus Anda Adam.

„Mă așteptam la ceva sexy, mă așteptam la un decupaj. Este foarte bună ținută, este în trend.. Este un stil pe care nu prea te-am văzut abordându-l”, a spus Raluca Bădulescu.

„Accesorizarea lipsește, aș fi pus o cruce la gât. Dar e bine”, a spus și Maurice Munteanu.

În ediția de joi, 10 septembrie, spiritele se încing la Bravo, ai stil! atunci când una dintre concurente reușește să o șocheze pe Raluca Bădulescu prin ținuta ei nereușită. Despre cine este vorba? Publicul va afla în ediția de joi, 10 septembrie.

„Ținuta asta ți-a făcut-o un stilist? Puiule, e nenorocire”, va spune Raluca Bădulescu despre ținuta uneia dintre vedetele care participă la competiția de la Kanal D.

Cătălin Botezatu a plecat de la Bravo, ai stil!

Fanii Bravo, ai stil! s-au întristat teribil atunci când nu l-au mai văzut pe Cătălin Botezatu pe scaunul de jurat al emisiunii. Creatorul de modă a făcut un anunț public, pe rețelele de socializare, în care a explicat motivele pentru care a părăsit competiția.

„După Bravo, ai stil! nicidecum să fie vorba de vreo relaxare pentru că faptul că m-am retras de la acest proiect minunat nu înseamnă că am mai mult timp liber deși asta intenționam. Am avut foarte multe proiecte în perioada asta și în următoarea perioadă.

Așa cum spuneam, m-am retras de la „Bravo, ai stil’ cel puțin deocamdată, pentru că în perioada filmărilor existau foarte multe proiecte pentru mine, începând de la săptămâni ale modei în țară, dar și peste hotare care sunt foarte importante pentru mine, foarte mulți clienți și cliente cu care nu puteam să mă întâlnesc”, a declarat Cătălin Botezatu pentru publicația Ciao.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI