Ce nu mai vrea să facă Amna, niciodată: „Nu-mi mai trebuie. Sunt traumatizată”

Amna a trecut prin clipe dificile, atât la Survivor, cât și la întoarcerea în țară. Vedeta s-a confruntat cu probleme de sănătate și a rămas cu sechele după ce a avut covid-19.

Ce nu mai vrea să facă Amna, niciodată

Acum, ea s-a destănuit și a vorbit despre mariajul nereușit prin care a trecut și motivul pentru care nu ar mai vrea să ajungă la altar. Deși are un iubit alături de care se bucură de orice clipă, Amna nu se mai vede mireasă pentru a doua oară.

A reușit să își refacă viața, trecând peste divorțul dureros. Amna a povestit că a trecut prin lucruri foarte dificile cu fostul soț și că a sperat mereu că lucrurile între ei pot fi reparate. Nu a fost să fie, așa că au ales să meargă pe drumuri diferite. Acum, are un iubit care o sprijină și despre care spune că este un om puternic.

„Este un om puternic, foarte puternic și orice mă dărâmă, pentru că pe mine mă dărâmă multe lucruri, când par extrem de fericită, nu o să știi dacă plâng noaptea sau nu. În momentul în care pic, mă ridic de 30 de ori mai sus.

Eu nu îmi mai doresc o altă căsătorie, nu îmi mai doresc un alt copil, mi se pare că am trecut prin foarte multă durere în ultimii ani de căsătorie pentru că persoana de lângă mine nu a avut capacitatea de a înțelege durerea mea și cred că dacă ești profund, îți trebuie un om profund lângă tine. Și după divorț, foarte multă durere.

L-am așteptat foarte mult pe el să se schimbe și se se întoarcă acasă. Am vorbit cu terapeuți, am făcut de toate. Până când a apărut altcineva în viața mea și până când mi-am permis asta, atenție! Viața e scurtă și vezi că e făcută din momente. Îți dai seama, ai discernământ.”, a spus Amna pentru Antena Stars.

Amna nu vrea să se mai căsătorească

Ea spune că nu are nevoie de acte și birocrație pentru a își trăi actuala poveste de iubire. În schimb, artista recunoaște că este traumatizată, motiv pentru care îi mulțumește iubitului ei pentru că o susține și este alături de ea.

„Eu în momentul ăsta nu mă mai văd căsătorită. Nu spun că nu sunt iubită sau nu vreau iubire. Nu știu de ce ar trebui să mai trec prin hârțogăraie, niște acte… de ce? E iubire? Să fie. Am un anumit statut, nu pot să mă gândesc dacă s-a căsătorit cu mine pentru că, pentru că (…) 

Eu iubesc, este minunat, este de 20 de milioane de ori mai intens. Cineva are mare răbdare cu mine. Sunt imposibilă la momentul de față pentru că sunt traumatizată, dar este incredibil cum îți dă Dumnezeu ce ai nevoie. Sunt pe treaba mea, dar nu-mi trebuie mutat împreună, căsătorie și alte chestii.”, a mai declarat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI