Ce nu mai fac soldații americani de la Mihail Kogălniceanu, de când e război în Ucraina (exclusiv)

De când a izbucnit războiul dintre Rusia și Ucraina, soldații americani cantonați la baza militară din localitatea Mihail Kogălniceanu sunt mereu în alertă, gata să acționeze. Militarii nu mai au timp de distracție, iar atmosfera este una extrem de apăsătoare, spun localnicii. La ce au renunțat ei, de fapt.

De ce nu mai frecventează soldații americani localul lui Viorel Sipoș din orașul Mihail Kogălniceanu

Invazia Rusiei asupra Ucrainei i-a cam dat planurile peste cap lui Viorel Sipoș de la 3 Sud Est. Celebrul cântăreț mărturisește că soldații americani cantonați la baza din orașul Mihail Kogălniceanu nu mai frecventează restaurantul solistului la fel de des ca înainte.

Artistul le-a dezvăluit jurnaliștilor de la Impact faptul că atmosfera din localitatea sa natală este destul de tensionată, iar oamenii sunt îngrijorați de faptul că un război se desfășoară la granițele României.

De asemenea, dacă înainte ofițerii socializau și se bucurau de timp liber, savurând un pahar de vin și un preparat culinar la restaurantul lui Viorel Sipoș, acum, soldații americani nu mai părăsesc baza militară.

„Sesizez din ce în ce mai puțini soldați americani care-mi trec pragul restaurantului. Se simte în aer o atmosferă mai apăsătoare! Cine mai are chef de distracție, mai ales de când cu povestea asta de lângă noi.

Îmi închipui că bieții militari stau mai mult în alertă, fiindcă nu mai au timp sau chef să vină să se destindă la mine, la restaurant, cum au făcut inclusiv în toamna trecută.”, a declarat Viorel Sipoș, în exclusivitate pentru impact.ro.

„Încerc să-l mențin deschis, chiar și în condițiile astea!”

Solistul din trupa 3 Sud Est este extrem de mândru de restaurantul pe care l-a deschis în localitatea sa natală din județul Constanța. Viorel Sipoș face eforturi considerabile pentru a-și menține afacerea pe linia de plutire.

Localnicii și soldații americani cantonați în zonă se pot bucura de cele mai gustoase preparate tradiționale la restaurantul „Casa Rustică”. Platoul casei se servește cu o tochitura dobrogeană, pastramă de oaie, pălincă și vin la carafă.

„Încerc să-l mențin deschis, chiar și în condițiile astea. Poate vor veni în număr mai mare în săptămânile ce vin. Nu le strică nici lor puțină distracție.

Ceea ce nu voi putea face va fi să am un meniu diversificat. Fiindcă nu-mi permit să investesc în ceva ce nu știu dacă va fi sau nu cerut. Îmi fac însă speranțe pentru la vară.

Fiindcă vara trecută nu a fost chiar rea. Am făcut și o petrecere pentru americani. Cine știe, poate la vară vor fi mai multe!”, a completat artistul pentru sursa citată.

Viorel Sipoș trage speranța că militarii germani și francezi care urmează să ajungă în România vor avea timp să-i calce pragul localului, unde artistul promite să-i impresioneze cu cele mai bune preparate tradiționale românești.