Viorel de la 3 Sud Est, dezvăluiri emoționante. Cum l-au salvat americanii: ‘E o minune’ (exclusiv)

Viorel de la 3 Sud Est, dezvăluiri emoționante. Cum l-au salvat americanii: ‘E o minune’ (exclusiv)
Viorel de la 3 Sud Est, declarații emoționante. Ce se întâmplă în viața artistului?

Viorel de la 3 Sud Est a făcut dezvăluiri emoționante despre cum l-au salvat americanii. Ce a pățit acesta? Cântărețul le-a povesti totul fanilor.

Viorel de la 3 Sud Est, mărturii despre viața sa în pandemie. Cum se descurcă artistul?

Viorel Șipoș este componentul unei trupe de la noi care a făcut furori în special în anii 2000. Cântăreții s-au reinventat și au reintrat în vizorul fanilor și în zilele noastre și au surprins pe toată lumea în special cu colaborarea cu Andra Măruță. Acesta încearcă să-și țină pe linia de plutire afacerea.

Concret, cântărețul are un restaurant pe care l-a deschis în urmă cu 14 ani chiar în curtea casei sale din comuna Mihail Kogălniceanu, aflat în apropierea bazei militare. Vedeta susține că îi este greu să facă asta din cauza contextului pandemic.

De asemenea, el dă vina și pe criza economică și pe dezinterenul românilor. În timp ce mulți au decis să pună lacătul pe afacerile în special din domeniul HoReCa, el trage să nu închidă restaurantul pe care îl îndrăgește enorm și unde a muncit foarte mult. Din păcate, acesta a ajuns să deschidă afacerea doar de două ori pe săptămână, în weekend.

„Nici eu nu o duc prea bine”

”Toată povestea asta cu pandemia, la care s-au adăugat și actuala criză economică și dezinteresul românilor, fac ca afacerile de acest tip să supraviețuiască foarte, foarte greu. Asta dacă supraviețuiesc!

Am mulți cunoscuți care au preferat să pună lacătul, fiindcă pur și simplu afacerea nu a mai mers! Nici eu nu o duc prea bine. Mai deschid restaurantul doar două zile pe săptămână, în weekend! Mai exact în zilele de vineri și sâmbătă”, declară Viorel Şipoş pentru impact.ro

Viorel de la 3 Sud Eest spune că salvarea sa au fost soldații americani cantonați sau în trecere la baza din localitate. Fără ei cântărețul și-ar fi luat adio de la locul în care și-a băgat o mare parte din banii câștigați din muzică de-a lungul carierei.

”Americanii au fost salvarea mea! Fără militarii americani aș fi închis de ceva vreme întreaga afacere. Pur și simplu, lor le datorez supraviețuirea! Cele două zile în care deschid îmi asigură practic șansa de a mai trăi pentru o vreme, dar sincer, nu știu cât voi mai continua așa.

Americanii țin la muzica lor și o preferă în cele mai multe cazuri. Însă ascultă și ritmuri care le sunt pe gustul lor. Așa că le ofer muzică variată, inclusiv și de tip western, când e cazul sau când mi se cere în mod expres.

În plus, aleg ritmurile propuse și în funcție de vârsta clienților. Mă uit și îmi dau repede seama cam ce fel de preferințe au”, se arată foarte îngrijorat de perspectivă Viorel Sipoș.

Urmăriți Playtech.ro și pe