Cu cine s-a trezit ”pe cap” Viorel Șipoș de la 3 Sud Est: ”Vin la mine în curte!” (exclusiv)

Cu cine s-a trezit ”pe cap” Viorel Șipoș de la 3 Sud Est: ”Vin la mine în curte!” (exclusiv)
Cine i-a trecut pragul casei lui Viorel Șipoș de la 3 Sud Est?

Viorel Șipoș a atras atenția fanilor săi prin ultima întâmplare care l-a luat din nou prin surprindere. Cine i-a trecut pragul casei celebrului cântăreț de la 3 Sus Est? Solistul a povestit în detaliu ce s-a întâmplat la el în curte.

Viorel Șipoș a primit o vizită neașteptată. Cine i-a trecut pragul casei?

Viorel Șipoș și-a redeschis porțile localului său din Constanța. Ca mulți alți artiști de peste tot din lume, acesta s-a gândit și el să producă și din alte părți așa că și-a deschis o afacere. Multe din persoanele publice de la noi dețin un local, iar după relaxarea restricțiilor cu toții se pot bucura de succes pe plan muzical, dar și al afacerilor în domeniul HoReCa.

Celebrul patron le-a pregătit soldaților de la baza americană din comuna Kogălniceanu o petrecere nemaipomenită pentru a-i sărbători de 4 iulie, de „Ziua Americii”. Cunoscutul cântăreț a mărturisit că ”Soldaților americani le place piesa “Eu beau vinul cu borcanul”, așa că l-am invitat pe Nicu Paleru să îi distreze.”

Viorel Șipoș are 44 de ani și se bucură deja de zeci de ani de atenția românilor care l-au îndrăgit încă de la prima piesă cântată alături de 3 Sud Est, una din puținele trupe care au reușit să atingă succesul atât în anii 2000, cât și în vremurile noastre.

” Şi nu sunt deloc vorbe aruncate în vânt”

Solistul deține de 14 ani un mic restaurant în curtea casei sale din comuna Kogălniceanu, județul Constanța, aproape de baza militară. Vedeta spune că restaurantul pe care îl conduce a devenit o veritabilă afacere de familie de care se ocupă cu drag alături de cei apropiați:

”Îmi place deseori să spun că americanii vin la mine-n curte. Şi nu sunt deloc vorbe aruncate în vânt. Fiindcă ori de câte ori vin la mine, la restaurant, vin de fapt în curtea mea, fiindcă restaurantul e deschis în spatele casei în care locuiesc.”

„Nu a fost deloc simplu să ţin restaurantul în picioare. Şi asta din pricina pandemiei, ştie toată lumea. A trebuit să-l închid şi în toamna trecută şi în această primăvară. Dar din 3 mai l-am redeschis. Spre deosebire de un oraş mare, precum Constanţa şi Bucureşti, aici afacerea a avut doar de pierdut, fiindcă la noi nu s-a putut merge pe sistemul special de livrare de mâncare acasă. Sărmăluţe sau mici, dar şi tochituri, din carne de porc şi pui, în special, sunt principalele noastre specialităţi. Plus ciorbele. Nu facem mâncăruri sofisticate, fiindcă nu avem motiv. În general, meniul restaurantului nostru se bazează pe mâncăruri româneşti. Iar americanii au devenit fani ai acestora, preferând tochitura sau ciorbele. Sigur, mai e câte unul care poftă de pizza şi se rezolvă foarte repede, dar baza e tochitura”
Viorel Șipoș (Sursa: impact.ro)

Urmăriți Playtech.ro și pe