Ce nu au în comun Radu Ștefan Bănică și Alexia Eram. Sunt total opuși când vine vorba de asta

Ce nu au în comun Radu Ștefan Bănică și Alexia Eram. Sunt total opuși când vine vorba de asta
Ce nu au în comun Alexia Eram și Radu Ștefan Bănică?

Ce nu au în comun copiii unora din cele mai cunoscute personaje de la noi? Ambii au știut ce înseamnă celebritatea de mici, fără să și-o dorească. Alexia Eram și Radu Ștefan Bănică sunt la extreme când vine vorba despre acest lucru.

Radu Ștefan Bănică și Alexia Eram, copii de vedetă la extremă

Mulți și-ar dori viața pe care ei o au, dar pe care nu au cerut-o, subliniază de fiecare dată mulți dintre copiii vedetelor de pretutindeni. În rândul acestora își face loc Alexia Eram care a mărturisit că este criticată deseori doar pentru faptul că s-a născut într-o astfel de familie și că ar avea parte de avantaje din această cauză.

Fiica Andreei Esca e privită cu ochi duri deseori de mulți dintre internauții care i-au scris că nu se ridică la nivelul mamei sale din multe puncte de vedere. Desigur că atunci când ești persoană publică mesajele sunt la extremă.

Chiar iubitul acesteia i-a sărit în ajutor în cadrul multor interviuri. Mario Fresh a declarat că unii români sunt cu mult prea aspri în ceea ce o privește pe tânăra care nu are nicio vină că este fiica unei celebrități uriașe din România.

Alexia nu a călcat până acum pe urmele mamei sale și poate tocmai pentru că vrea să fie privită pentru propriile reușite, în dreptul propriilor alegeri, așa că s-a orientat spre alt domeniu. La polul opus se află, însă, Radu Ștefan Bănică.

Fiul cel mare al juratului de la ‘X Factor’ chiar se bucură de notorietatea venită din partea numelui tatălui și a moștenirii lăsate încă de la bunicul patern – iubirea pentru muzică și teatru. Deși a stat o bună vreme în umbră, de când a împlinit vârsta majoratului a început ușor, ușor să iasă la lumină.

Talentul a rămas în familie

Mare le-a fost mirarea unora când l-au văzut pe micile ecrane la emsiunea ‘Te cunosc de undeva’. De asemenea, băiatul a fost una din cele mai bune apariții pe tot parcursul show-ului, demonstrând că talentul chiar a rămas în familie.

Băiatul iubește și teatrul, motiv pentru care s-a decis încă de o bună vreme că vrea să aleagă acest drum, așa că studiază la moment cursurile Unversității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografie I.L. Caragiale.

Mândria este cu atât mai mare pentru părintele său care nu i-a impus nicio clipă să-i urmeze pașii, dar care se bucură de o evoluție aproape identică a fiului cu cea a sa din tinerețe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI