Ce nu ar tolera Alex Velea ca fiii lui să facă. Cum ar reacționa: ”Aș scoate cureaua de la pantaloni”

Ce nu ar tolera Alex Velea ca fiii lui să facă. Cum ar reacționa: ”Aș scoate cureaua de la pantaloni”
Ce nu ar tolera Alex Velea ca fiii lui sa faca. Cum ar reactiona ”As scoate cureaua de la pantaloni”

Alex Velea și Antonia au o relație de iubire frumoasă și puternică. Se ajută și se sfătuiesc reciproc, mai ales când vine vorba de creșterea copiilor lor. Deși Maya este copilul Antoniei cu Vincenzo Castellano, Alex o tratează pe fetiță ca pe fiica lui. Artistul nu face diferențe între copii, dând dovadă de foarte multă iubire pentru cea care îi este suflet pereche de mai mulți ani. Totuși, deși îi iubește ca pe lumina ochilor, cântărețul nu ar tolera un lucru la copiii lui. Despre ce este vorba.

Ce nu ar tolera niciodată Alex Velea la copiii lui

În urmă cu ceva timp, Alex Velea s-a aflat într-un mega scandal cu manelistul Abi Talent. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, doar o minune a făcut să nu se ia la bătaie. Conflictul dintre cei doi a început în momentul în care Abi Talent și Alex Velea s-au întâlnit într-un mall din București. S-a lăsat cu acuzații din ambele părți. Abi a declarat despre Velea că este bătrân, sărac și l-a criticat pentru felul în care se îmbracă. Invitat într-un vlog, cântărețul a primit o întrebare capcană despre Abi. Ce ar face Velea dacă băieții săi ar asculta muzica lui Abi?

Artistul Alex Velea și Abi au ținut prima pagină a ziarelor o bună bucată de timp. Din fericire, situația nu mai este tensionată. Cele două vedete privesc acum cu amuzament tot ceea ce s-a întâmplat. Doar că, recent, subiectul Abi Talent a fost readus în discuție. Partenerul Antoniei a fost provocat să spună ce ar face dacă băieții săi ar asculta muzica manelistului cu care s-a confrunat în trecut.

Solistul a stat puțin pe gânduri, apoi a oferit o replică la care nimeni nu se aștepta!

”Aș scoate cureaua de la pantaloni și i-aș zice vino la tatăl tău. E amuzantă întrebarea”, a fost reacția lui Alex Velea.

Bineînțeles că totul a fost doar o glumă. Cântărețul a redevenit serios și a dezvăluit că nu știe exact ce ar face într-o astfel de situație.

Antonia, dezvăluiri emoționate despre familia ei

Luna trecută, Antonia a făcut declarații emoționante despre familia ei. Artista este foarte fericită că băieții ei se înțeleg foarte bine cu Maya.

„Băieții se înțeleg foarte bine, se joacă împreună, se ajută, se susțin, au activități comune, sunt mai mereu împreună când nu sunt la școală, respectiv grădiniță. Se iubesc mult și mă bucur să îi văd așa. Nu e o diferență de vârstă atât de mare între ei.

Sunt extrem de fericiți, o iubesc foarte mult (n.r. – pe Maya, sora lor), vor să se joace întruna cu ea, să petreacă timp împreună! Sunt îndrăgostiți de ea! Mă bucur foarte mult să îi văd atât de apropiați și că se iubesc așa de mult.

Încă sunt prea mici să înțeleagă chiar tot. Au înțeles că Maya are alt tată, că acolo s-a născut, că acolo face și școala, și de aceea ea locuiește acolo.”, a spus Antonia pentru Revista VIVA.

Urmăriți Playtech.ro și pe