10 mai 2023 | 15:44

Ce nu ai voie să faci în satul Regelui Charles din România. Autorităţile locale au interzis total asta în Viscri

Social
Ce nu ai voie să faci în satul Regelui Charles din România. Autorităţile locale au interzis total asta în Viscri
Ce interdictie au impus autoritatile din Viscri

Este binecunoscut faptul că regele Charles iubește România având la noi în țară chiar și o proprietate cumpărată. Aici, de mai multe ori, atunci când era doar prinț moștenitor, Charles trăgea când se afla în țara noastră. De când acesta a cumpărat proprietatea s-au stabilit niște reguli. Așadar, ce nu ai voie să faci în satul Regelui Charles din România. Autorităţile locale au interzis total asta în Viscri.

Ce nu ai voie să faci în satul Viscri din România, acolo unde Regele Charles are o casă. Este strict interzis

Viscri a devenit cunoscut la nivel internațional după ce prințul Charles s-a îndrăgostit iremediabil de el, acesta cumpărând chira și o proprietate acolo.

Actualul Rege al Marii Britanii a fost cucerit de-a dreptul de România și de bogățiile ei. Cel mai mult acesta este fascinat de mediul rural, astfel și-a cumpărat o casă săsească în inima Transilvaniei, în satul Viscri.

Satul Viscri, luat cu asalt de turiști

Regele Charles a poposit acolo ani la rând, astfel că locul a devenit una dintre atracțiile României. Turiști din țară, dar și din străinătate vin sa vadă minunea din Transilvania care l-a fascinat pe fiul Elisabetei. Odată cu valul de turiști, autoritățile din Viscri au conceput un set de reguli drastice.

În fiecare zi, Viscri-ul este vizitat de curioșii care vor să vadă cu ochii lor casa Regelui Charles. De asemenea, suveranul a investit în zonă și în alte proiecte ce țin de conservarea bogățiilor tradiționale pe care românii le au.

Turiștii care ajung în zonă nu au regrete, au ce vedea. Cu toate astea, cei ce vor să ajungă acolo trebuie să se supună unui regulament bine stabilit.

De când nu se mai intră cu mașina în satul Viscri

Astfel, accesul cu mașina în Viscri este strict interzis. Astfel, autoritățile au luat decizia care va intra în vigoare începând cu 15 mai.

Regula se referă strict la satul Viscri din comuna Bunești, județul Brașov. Deja s-au obținut toate actele necesare pentru acest demers.

Turișii pot face turul satului în căruțe trase de cai

Astfel, turiștii vor trebui să își parcheze autoturismele în localitate, însă într-o parcare special amenajată. În plus, pentru a intra în atmosfera satului, turiștii pot explora satul Viscri cu căruța trasă de cai.

Regula trebuia impusă încă de acum 5 ani, atunci când vizitele Regelui Charles erau dese, însă procedurile au durat foarte mult, astfel că abia acum măsura intră în vigoare.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro