Ce nemulțumire are Ștefan Bănică jr. despre relația cu tatăl său. Reacție tulburătoare

Ce nemulțumire are Ștefan Bănică jr. despre relația cu tatăl său. Reacție tulburătoare
Ce nemulțumire are Ștefan Bănică jr.

Ce nemulțumire are Ștefan Bănică jr. despre relația cu tatăl său. Artistul a făcut dezvăluiri despre regretatul actor Ștefan Bănică. Ștefan Bănică Jr a povestit ce regret are, deși cei doi, tată și fiu, au avut o relație mai mult decât specială, fapt menționat de Ștefan Bănică Jr. de fiecare dată când amintește de părintele său, care s-a stins din viață în anul 1995.

Ce nemulțumire are Ștefan Bănică jr. despre relația cu tatăl său

Deși mulți ar putea crede că Ștefan Bănică Jr a crescut cu presiunea de a deveni cel puțin la fel de bun ca tatăl său în carieră, actorul a ținut să explice cum au fost, de fapt, lucrurile. Se pare că, în ciuda ce ar putea crede unii, copilul Ștefan Bănică Jr a fost foarte relaxat și niciodată nu a simțit că, în cazul în care nu s-ar ridica la așteptări, ar fi judecat de către apropiați. Chiar și așa, o nemulțumire tot l-a apăsat, și anume, aceea că i-ar fi plăcut să petreacă mai mult timp cu el.

„Nu, nu aveam niciun fel de apăsare. Din contră, îmi plăcea că oriunde mă duceam cu tatăl meu, toată lumea îl cunoştea, iar lui îi plăcea să stea de vorbă cu oamenii. Şi uneori poate mă deranja faptul că oamenii „furau într-un fel din timpul meu cu el”, a declarat Ștefan Bănică, potrivit adevarul.ro.

„Aveam visuri, ca orice adolescent”

Întrebat și cum era Ștefan Bănică Jr ca și adolescent, actorul a povestit:

„Eram un amestec de timiditate şi determinare. Aveam visuri, ca orice adolescent. Asta spun şi azi în concertele mele, că adolescenţa mi se pare cea mai frumoasă perioadă din viaţa unui om, tocmai pentru că vârsta îţi dă posibilitatea să visezi, să nu ai limite. Îmi doream să devin un actor bun, din ce în ce mai bun, să fac teatru, să fac filme, să fac showuri de televiziune, aşa cum îl văzusem pe tata cu Stela Popescu.

Nu mă gândeam foarte mult la muzică atunci, deşi visam cu ochii deschişi să cânt în faţa unei săli pline de oameni, care veneau doar pentru mine. În perioada aceea nu prea exista ideea unui actor care să facă teatru „serios“, adică piese clasice de Shakespeare, Cehov, Ibsen, şi care să aibă şi propriile concerte, cu compoziţiile şi versurile proprii. Şi să mai cânte şi la un instrument. Ori, ori! Şi atunci, din această cauză, muzica nu intra în vizorul meu ca o parte din meseria mea, era doar un hobby”, a povestit Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr a avut un succes imens chiar de la începutul carierei sale în actorie, moment când a jucat în filmul fenomen „Liceeni”.

„Nu, n-am avut acest sentiment, pentru că la 18 ani, când am intrat la Institutul de Teatru şi am făcut filmul „Liceenii, popularitatea mea şi a colegilor mei a devenit dintr-odată atât de mare încât nu am avut timp să mă gândesc la asta. A fost un succes timpuriu cu două tăişuri”, a adăugat Ștefan Bănică Jr.

Cei doi actori, el și tatăl său, au avut ocazia chiar să și joace și împreună pe scenă împreună, într-un eveniment care a avut loc la Sala Polivalentă, cu aproximativ 5.000 de spectatori.

Urmăriți Playtech.ro și pe