Ce motiv a invocat Alexandru Ciucu la tribunal pentru a îi lua copiii Alinei Sorescu, de care divorțează

Ce motiv a invocat Alexandru Ciucu la tribunal pentru a îi lua copiii Alinei Sorescu, de care divorțează
Motivul invocat de Alexandru Ciucu pentru a îi lua copiii Alinei Sorescu

Iubirea dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-a încheiat după 12 ani de relație și 10 ani de mariaj. Cei doi soți au decis să pornească pe drumuri separate și au hotărât să divorțeze. În urmă cu câteva zile au apărut și primele informații despre căsnicia aflată în declin, după ce a fost descoperit procesul deschis de Alexandru Ciucu pentru a-i lua copiii Alinei Sorescu. Folosindu-se de un motiv important, designerul cere printr-o ordonanță președințială, dreptul de custodie al micuțelor.

Motivul invocat de Alexandru Ciucu pentru a îi lua copiii Alinei Sorescu

Mariajul dintre designerul Alexandru Ciucu și artista Alina Sorescu a trecut prin multe momente tensionate de-a lungul ultimelor luni, după ce au început să apară zvonuri cu privire la o eventuală despărțire. Cei doi au tratat însă mereu viața de familie cu multă discreție.

Recent însă au apărut primele informații despre divorț, în portalul judiciar existând un proces intentat de Alex Ciucu soției sale Alina Sorescu. Designerul a apelat la o ordonanță președințială pentru a obține custodia celor două fiice ale cuplului, Carolina și Raisa, după ce Alina Sorescu a depus actele de divorț la începutul acestui an, conform unei postări de-ale artistei de pe Facebook.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare.”, a scris cântăreața pe Facebook.

Ce a solicitat designerul cu privire la custodia copiilor

Prima înfățișare în procesul pentru obținerea drepturilor de custodie ale micuțelor a avut loc în urmă cu câteva zile. Alexandru Ciucu s-a prezentat alături de tatăl său în instanță, dar a preferat să nu discute cu reporterii prezenți la tribunal. Pe de altă parte, Alina Sorescu nu a apărut în fața instanței.

Totuși, potrivit informațiilor click.ro, cunoscutul creator de modă a cerut ca cele două fete ale cuplului, Carolina şi Raisa, pe motiv că micuțele ar trebui să crească în aceeași casă în care s-au născut. Designerul speră ca instanța să decidă în favoarea sa pentru ca cele două fiice ale cuplului să continue să locuiască în vila impunătoare din Pipera, care a reprezentat până de curând locuința conjugală a celor doi soți. De la decizia de separare, Alina Sorescu a ales să se mute într-un apartament din București.