Ce meserie are soțul Oanei Roman. Marius Elisei muncește din greu pentru bani

Ce meserie are soțul Oanei Roman. Marius Elisei muncește din greu pentru bani

Ce meserie are soțul Oanei Roman? Pe Marius Elisei îl știe toată lumea ca partenerul de viață al vedetei. Dar odată cu trecerea timpului, bărbatul a devenit tot mai cunoscut. Pe partea profesională, Marius Elisei a avut câteva încercări, în câteva domenii.

Ce meserie are soțul Oanei Roman

Până în prezent, șoțul Oanei Roman a schimbat mai multe meserii. A lucrat și ca șofer pentru o florărie, fiind reperat de multe ori în trafic, când conducea mașina respectivei firme. Totuși, pe Marius Elisei nu părea să îl fi mulțumit pe deplin alegerea făcută.

Ce meserie are soțul Oanei Roman
Marius Elisei, soțul Oanei Roman, muncește din greu pentru a aduce bani în casă

Tocmai de aceea, anul 2019 a venit cu schimbări pentru bărbatul de 31 de ani. Împreună cu partenerul ei de viață, Oanei Roman are o fetiță, pe Izabela. Când vine vorba de viața în familie, acesta e un tătic foarte dedicat. Micuța a ajuns la vârsta de 5 ani, iar părinții săi încearcă să îi ofere ce este mai bun.

De asemenea, din cauza problemelor financiare pe care le-au întâmpinat în anii anteriori, Oana și Marius au fost de câteva ori la un pas de despărțire. Se pare însă că ambii s-au implicat și au încercat să găsească o rezolvare pentru dilema banilor din familia lor.

Marius Elisei a lucrat la florărie

„A lucrat într-un loc câteva luni şi nu a reuşit să ajungă… e chimie sau nu e. Acum lucrează la o firmă care se ocupă cu flori şi care au vreo şase locaţii în Bucureşti. Cea mai frumoasă florărie din Bucureşti. El se ocupă de toate locaţiile astea, să fie marfă, să fie vânzări, să fie bine peste tot. Nu vine cu flori la mine acasă. Lucrează acolo de trei săptămâni şi încă nu mi-a adus nicio floare”, povestea Oana Roman, în urmă cu ceva timp.

Mulți au fost surprinși să afle că o perioadă destul de mare, Marius Elisei a lucrat la o florărie din Capitală. Jobul care i-a fost încredințat a fost cel de șofer, fiind unul pe care l-a practicat câteva luni, anul trecut. Pentru a suplimenta veniturile familiei, soțul vedetei a mai apărut și ca manechin, pe la diverse evenimente mondene.

Bărbatul s-a străduit ani buni să își găsească un loc de muncă, fiind presat și de circumstanțe, dar și de soție. Asta deoarece pe atunci abia venise pe lume fiica lor. Și-a încercat norocul chiar și în Anglia, în anul 2014, pe șantierul unui văr. A revenit rapid în România, fiind nemulțumit de condițiile de acolo, notează click.ro. Anul acesta, Marius Elisei a avut ceva mai mult noroc, pentru că el s-a angajat ca manager, la o spălătorie de haine.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI