Ce meserie are mama Mihaelei Rădulescu. Imagine extrem de rară cu Marilena

Ce meserie are mama Mihaelei Rădulescu. Imagine extrem de rară cu Marilena
Cine este Marilena Țiganu, mama Mihaelei Rădulescu

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Aceasta a reușit să își construiască o carieră spectaculoasă în televiziune, bucurându-se de foarte mulți admiratori. Cu toate acestea, nu mulți știu cum arată și ce meserie are mama ei, Marilena.

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre mama sa

Mihaela Rădulescu preferă să fie extrem de discretă atunci când vine vorba despre familia sa. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Felix Baumgartner și s-a mutat la Monaco, unde se simte extrem de bine. Chiar dacă are parte de numeroase proiecte, vedeta nu se vede locuind în România.

Aceasta a moștenit eleganța de la mama ei, Marilena. Mihaela Rădulescu a mărturisit că a încercat să o convingă pe mama ei să locuiască în Monaco, însă femeia nu s-a putut obișnui cu viața de acolo, chiar dacă își adoră fiica și nepotul. Aceasta s-a întors în România pentru a sta alături de prietenele sale.

„După ce a murit tata am ținut-o pe mama mai mult lângă mine, am simțit eu că are nevoie. Am căutat tot felul de motive să stea cu noi la Monaco, să ne gătească, etc.

Acum s-a întors în România unde le are alături pe prietenele ei.”, spunea Mihaela Rădulescu pentru redacția.ro.

Ce a spus Mihaela Rădulescu despre părinții săi

Mihaela Rădulescu a rămas mult timp alături de mama sa după moartea tatălui. Cu toate acestea, anii au trecut, astfel că femeia a luat decizia de a se întoarce în țară după ce nepotul său, Ayan, a crescut. Părinții vedetei de televiziune au fost sportivi. Cei doi au fost arbitrii de raliu.

În trecut, Mihaela Rădulescu dezvăluia că mama sa a fost chiar pilot de raliu. Vedeta a fost crescută în acest stil, astfel că tot ce au învățat-o părinții săi a ajutat-o foarte mult în viață.

„Tata a fost singurul care se mai împotrivea acestui răsfăţ general. Fiind un tip foarte sportiv, dorea să ne crească şi pe noi în acelaşi spirit, lucru care m-a ajutat extraordinar.

În plină iarnă, pe gerurile cele mai crâncene, tata ne scotea, pe mine şi pe frate-miu, să alergăm în picioarele goale prin zapadă. Moment în care toate bunicile şi străbunicile leşinau.”, explica Mihaela Rădulescu.

Chiar dacă Marilena nu a dorit să rămână în Monaco, Mihaela Rădulescu are o relație foarte frumoasă cu mama ei. Marilena Țiganu a vrut să se întoarcă în țară după ce nepotul său a crescut. Iubita lui Felix Baumgartner a moștenit rafinamentul de la mama sa, asemănarea dintre cele două fiind vizibilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI