15 sept. 2021 | 15:44

Ce mesaj i-a transmis Cornelia Catanga lui Aurel Pădureanu, în visele sale. Are legătură cu fiul lor

Monden
Ce mesaj i-a transmis Cornelia Catanga lui Aurel Pădureanu, în visele sale. Are legătură cu fiul lor
Doliu pentru Aurel Pădureanu

Aurel Pădureanu suferă în continuare după Cornelia Catanga, cea care i-a fost parteneră de viață timp de 33 de ani. De când cântăreața de muzică lăutărească s-a stins din viață, artistul nu-și poate reveni din șocul pierderii preaiubitei sale soții. În fiecare secundă se gândește la ea, iar dorul de Cornelia este sfâșietor.

Aurel Pădureanu nu se poate împăca cu ideea că scumpa lui soție nu mai trăiește

Au trecut șase luni de când Aurel Pădureanu și-a pierdut soția, pe Cornelia Catanga. Răpusă de Covid, plus alte comorbidități, artista de muzică lăutărească nu a avut nicio șansă. De atunci, Aurel Pădureanu plânge întruna la gândul că a rămas fără jumătatea lui. Singurul lucru care îl mai consolează și-i mai dă puțină putere să meargă mai departe este Alexandru, fiul lui și al Corneliei. Invitat în platoul unei televiziuni, bărbatul a dezvăluit că soția sa îi apare mai mereu în vise și îi transmite diferite mesaje.

Atât Alexandru, cât și Aurel nu pot accepta că regina lor nu mai este printre noi. Încă îi simt prezența în casă. Deși au trecut aproximativ șase luni de la moartea artistei, amintirea acesteia este încă vie în sufletele celor dragi. Soțul regretatei cântărețe o visează destul de des. Invitat în platoul Antena Stars, Aurel Pădureanu a mărturisit cu emoție în glas ce mesaje îi transmite îndrăgita sa soție în vise. Au legătură cu fiul lor, Alexandru.

Artistul o visează destul de des pe Cornelia Catanga. Ce mesaj i-a transmis

Interpretul de muzică lăutărească a mărturisit în direct, la Antena Stars, că soția sa îi apare des în vise. Ultima dată, Cornelia Catanga l-a rugat pe Aurel să aibă mare grijă de fiul lor și, totodată, să-l ajute să slăbească, deoarece s-a cam îngrășat.

„A venit în visul meu și a zis să am grijă de Alexandru, să-l ajut să slăbească, că a cam luat proporții. Mă doare și îmi pare rău că am dus-o la spital. Aș fi pupat-o o oră, să îi sărut mâna, să ne luăm la revedere. Trăim mereu cu părerea asta de rău”, a declarat Aurel Pădureanu.

Merge la cimitir cu florile preferate ale Corneliei

Artistul se usucă de dorul scumpei sale soții. Merge aproape zilnic la cimitir, pentru a-i aprinde o lumânare. Nu se duce la mormânt niciodată cu mâna goală, ci cu florile preferate ale Corneliei Catanga.

Aurel Pădureanu își ține telefonul mobil închis și încearcă din răsputeri să nu-l mai deschidă. În el are multe poze cu scumpa lui soție.

”De câte ori mă uit și-mi aduc aminte când am văzut-o la înmormântare și am văzut-o în sacul ăla, i-am văzut doar capul, înnebunesc. Nu vreau să-mi amintesc, mi-e și teamă să nu dezvolt pe fond nervos, un diabet”, a precizat soțul Corneliei Catanga.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Aceste zodii trec prin momente de vis. Totul le merge din plin
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚUL POȘTEI Române
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro