Alex Pădureanu, distrus de durere, de ziua lui: ”Am plâns pe mormânt!”. Cum îl serba mama lui EXCLUSIV

Alex Pădureanu, distrus de durere, de ziua lui: ”Am plâns pe mormânt!”. Cum îl serba mama lui EXCLUSIV
Băiatul Corneliei Catanga este împietrit de durere
Unicul fiu al regretatei soliste Cornelia Catanga nu a dorit să-și serbeze onomastica, azi, de Sf. Alexandru:
”Cui îi arde de petreceri? Plânge sufletul în mine. Unde e mămica mea, mi s-au uscat lacrimile pe obraz, merg la ea și plâng pe mormânt, nu mai sunt om, de când a plecat”, ne-a spus Alexandru Pădureanu, în exclusivitate pentru impact.ro.
El a postat pe Facebook un video emoționant, de pe vremea când celebra lui mamă îl serba, în această zi sfântă, cu șampanie și cu tort de ciocolată.

Azi, de Sf. Alexandru, fiul regretatei artiste Cornelia Catanga este un munte de durere:

”De ziua mea, mama mă răsfăța, era petrecere la noi în casă, acum este doar tristețe. Unde e mămica mea, mi s-au uscat lacrimile pe obraz, merg și plâng pe mormânt, nu mai sunt om, de când a plecat.

Ea și-a dat și ultimul ban, ca să mă facă artist, a fost visul ei, a văzut că am un talent nativ, nu a investit degeaba în mine. Îi mulțumesc, de acolo, din Cer, până voi închide ochii.

Voi ajunge un mare pianist, în America, un mare solist de jazz. I-am promis asta!”, ne-a declarat Alex Pădureanu pentru impact.ro.

În curând, se va căsători cu Alina, logodnica lui, și se vor muta la New York. Alex a publicat azi pe conturile sociale un video emoționant, de acum 5 ani, când Cornelia Catanga îl serba cu tort de ciocolată și cu șampanie.

”Bravo, Facebook, m-ai făcut să mă trezesc cu lacrimi fierbinți! Uitați și voi ce îmi făcea mămica mea la zilele mele de naștere! Cum să nu fiu distrus? ”, a mai adăugat Alex, pianist de top.

Aurel Pădureanu: ”Sunt trist că nu e și Cornelia lângă noi, a murit cu focul lui!”

Solistul de romanțe Aurel Pădureanu, tatăl lui Alex, i-a trimis azi, de Sf. Alexandru, un mesaj de suflet:

”Bună dimineața! Astăzi este ziua lui Alexandru, fiul meu, cel mai drag și mai scump, speranța vieții mele, sufletul meu și motivul pentru care trăiesc.

Sunt trist, în sufletul meu, că nu e și Cornelia lângă noi, și știți foarte bine că a murit cu focul lui. Bunul Dumnezeu să trimită acea rază de lumina spre Alexandru, și să-i îndeplinească toate dorințele, iar mama lui să-l vegheze de acolo, din Cer.

Și sunt convins că o face în permanență. La mulți ani, puiul meu drag și scump!”.

Cornelia Catanga, la un pas să orbească, la nașterea unicului său fiu

Cornelia Catanga și-a dorit enorm să devină mamă și nu a luat în considerare atunci avertismentul medicilor:

„L-am născut pe Alex cu mari riscuri, pentru că medicii m-au avertizat că pot orbi, dar tare mi-am dorit să fiu mamă, cu orice preț”, ne mărturisea anul trecut Cornelia. Ea fusese diagnosticată din copilărie cu o boală grea, retinopatie pigmentară.

Cornelia și-a ajutat enorm fiul, ca să devină un pianist foarte bun.

”Era o mamă nemaipomenită, mai greu vezi așa ceva, atâta dăruire și dragoste. Ca să plătească lecțiile de pian ale lui Alex, își calcula fiecare bănuț, iar când nu mai avea își vindea lucrurile din casă, aurul și rochiile de scenă!”, ne dezvăluia designerul Cătălin Botezatu, după decesul marei artiste.

Cornelia Catanga s-a stins din viață pe 26 martie 2021, la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu Covid-19.

Urmăriți Playtech.ro și pe