Ce mesaj a primit Ianis Hagi de la fanii lui Rangers după al treilea meci fără gol pentru român

Ianis Hagi a fost integralist pentru Glasgow Rangers cu St. Mirren, dar a rămas fără gol sau pasă de gol în acest sezon

Ianis Hagi a fost integralist în partida cu St. Mirren, din etapa a doua a campionatului din Scoția, dar rămâne fără gol în noul sezon. Glasgow Rangers a reușit să se impună cu 3-0, după o „dublă” a lui Morelos și un autogol al lui McCarthy. Ianis s-a zbătut mult, a avut și câteva ocazii importante, dar nu a reușit să își treacă nici de această dată numele pe lista marcatorilor. Ianis Hagi a fost titular și în prima etapă, contra lui Aberdeen, dar atunci a fost schimbat în repriza secundă. În partida de Europa League, de la Leverkusen, Ianis Hagi a început pe bancă și a fost introdus în minutul 60.

Ianis Hagi, un nou meci fără gol sau pasă de gol în tricoul celor Glasgow Rangers

Sunt 197 de minute fără gol și fără pasă decisivă pentru Ianis Hagi în acest sezon, dar fanii lui Rangers nu par îngrijorați. Românul rămâne unul dintre cei mai apreciați jucători ai formației de pe Ibrox, iar fanii îi dau credit. Pe rețelele de socializare, aceștia vorbesc despre efortul pe care Ianis îl depune pentru echipă. În plus, „șeptarul” lui Rangers este lăudat pentru creativitatea de care dă dovadă în joc.

Glasgow Rangers are un program foarte încărcat în acest start de sezon, deci Ianis va mai avea ocazii curând. Următoarea partidă a formației pregătite de Steven Gerrard este miercuri, 12 august, împotriva celor de la St. Johnstone. Partida se va disputa tot pe Ibrox, cu un număr limitat de spectatori în tribune. Exact la fel cum a fost cazul și la partida cu St. Mirren.

Ianis Hagi a fost transferat definitiv de Rangers în această vară, de la Genk, pentru 3,5 milioane de euro. Scoțienii l-au luat în primă fază sub formă de împrumut și au fost mulțumiți de randamentul românului. În cele 12 meciuri jucate în sezonul precedent pentru Rangers, Ianis a dat trei goluri și două pase decisive.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI