Ce mesaj a primit actuala iubită a lui Răzvan Simion. Legătura observată cu Lidia Buble

Ce mesaj a primit actuala iubită a lui Răzvan Simion. Legătura observată cu Lidia Buble
Mesajul primit de actuala iubită a lui Răzvan Simion. Care e legătura cu Lidia Buble?

Actuala iubită a lui Răzvan Simion a primit un mesaj care a trezit semne de întrebare în rândul fanilor matinalului de la Antena. Ce legătură a fost observată între aceasta și Lidia Buble?

Mesajul ciudat primit de actuala iubită a lui Răzvan Simion

Fanii fostului cuplu au fost șocați de vestea că Lidia și Răzvan nu mai formează un cuplu, mai cu seamă că se știa faptul că blondina deși foarte tânără e dornică de o familie și de stabilitate.

Cu toate astea, relația lor s-a terminat foarte frumos, extrem de decent și fără nicio controversă. În peisaj a apărut la scurtă vreme o brunetă a cărei identitate s-a aflat imediat.

De la apariția în spațiul monden femeia a început să fie asaltată de cei care au urmărit evoluția cuplului format din artistă și celebrul prezentator de televiziune.Este incredibil ce mesaj a primit Daliana Răducan.

Bruneta a fost comparată de către un internaut cu Lidia Buble. Cei doi proaspeți îndrăgostiți de bucură de aproape primul an împreună, fiind alături unul de celalalt de puțin peste 11 luni.

Zvonurile cum că cei doi nu se înțeleg și că apropiații lui Răzvan nu dau șanse relației ca fiind una de durată nu i-au afectat, așa că ei au continuat să-și scrie povestea. Bruneta a fost acum în vizorul unui internaut care i-a scris că seamănă leit cu Lidia, motiv pentru care ar fi ales-o moderatorul de la Antena 1, pentru a-i păstra vie amintirea fostei partenere, mai subliniază cea care i-a trimis mesajul pe rețelele de socializare.

„Îi păstrează amintirea vie. Se pare că nu a uitat-o”

”Semeni bine cu Lidia Buble. Cred că de-asta te-a ales. Îi păstrează amintirea vie. Se pare că nu a uitat-o”, se arată în mesajul apărut la una dintre postările Dalianei Răducan de pe Instagram. „Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important.

Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, se autodescrie noua iubită a lui Răzvan pe site-ul său.

Amintim că solista și colegul de platou al celebrului Dani Oțil au decis să-și spună adio după o relație de cinci ani. Nimeni nu se aștepta la acest lucru, mai ales că ambii au mărturisit de nenumărate ori că au planuri mari împreună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI