Ce medicamente iau medicii pentru a se imuniza. Tratamentul secret din protocolul lor

Ce medicamente iau medicii pentru a se imuniza. Tratamentul secret din protocolul lor
Ce tratament iau medicii pentru a se imuniza impotriva coronavirusului

S-a aflat care este tratamentul secret din protocolul medicilor pe care aceștia îl iau ca să se imunizeze. Cadrele medicale din mai multe spitale s-au consultat și au făcut o schemă de tratament menită să protejeze cadrele medicale împotriva virusului cu care se luptă zi de zi

Medicii au un tratament secret cu care se imunizează îmotriva infiecției cu coronavirus. Care este schema

S-a aflat ce medicamente iau medicii pentru a ține virusul ucigaș la departe de ei, scrie impact.ro. Tratamentul secret din protocolul medicilor menit să țină virusul ucigaș la distanță de cei ce luptă în prima linie a fost stabilit de câțiva experți în medicină.

Impact.ro a aflat că mii de medici din toată țara iau de câteva luni Detrical (2000 de unităti/zi), o pastilă de Seleniu/Zinc și una de Vitamina C.

Medic care ingrijeste un pacient bolnav de coronavirus
Medic care ingrijeste un pacient bolnav de coronavirus

Medicii, terifiați că trebuie să dea zilnic piept cu coronavirusuul

Purtăm câte 2-3 măști și vizieră pe deasupra, două perechi de mănuși în mâini. Am murit toată vara de cald cu aceste costumele acelea ca de astronaut pe noi, pentru că nu am avut voie să dăm drumul la aerul condiționat, ca să nu se răspândească virusul. A trebuit să asistăm neputinoși la moartea colegilor noștri și ne-am gândit în repetate rânduri oare când ne va veni și nouă rândul.

Ne este foarte frică, deși în public suntem curajoși pentru ca trebuie să transmitem încredere. Da, schema de tratament pare a fi una bună, știu că multe cadre medicale o iau pentru a-și întări imunitatea. Astfel, ne protejăm mai mult de COVID”, a declarat un cadru medical de la Matei Balș.

Medicii care nu sunt experți în boli infecțioase s-au trezit că trebuie să lupte cu coronavirusul

Pe teritoriul României, zeci de spitale de diferite specialități au devenit spitale COVID, iar cadrele medicale sunt nevoite să lupte cu un virus cu care nu au mai avut de-a face până acum.

Până astăzi, aproape 5000 de medici, asistente și infirmiere s-au infectat cu virusul ucigaș, iar peste 40 dintre ei au și pierdut lupta cu el. De asemenea, la nivel Mondial, situația este teribilă.

Câte cadre medicale din lume au pierdut lupta cu coronavirusul

Până acum au murit 8000 de cadre medicale, oameni care au luptat să își salveze pacienții până în clipa în care boala i-a răpit și pe ei. În țara noastră, mai mulți medici de renume au gândit o schema de tratament prin care corpul să se imunizeze, iar rezistența la virus să fie una crescută.

Anul 2020 a fost și mai este unul extrem de dificil, după ce, întreaga lume se confruntă, pentru prima dată în acest secol, cu o pandemie. Astfel, primele infectări cu coronavirus au fost descoperite în China, la începutul acestui an,  și s-au răspândit cu o viteză uluitoare pe toate continentele globului.

România a trecut de bariera de 5000 de infectări pe zi

De asemenea, primul caz de coronavirus din țara noastră a fost depistat în luna martie, iar de atunci, România a trecut prin schimbări incredibile ce păreau de domeniul SF în urmă cu câteva luni. Astfel, România a trecut deja de bariera de 5000 de cazuri de îmbolnăviri pe zi, iar Bucureștiul a intrat în scenariul roșu.

Vineri, 23 octobrie 2020 au fost înregistrate 5.028 de noi cazuri de infecție cu coronavirus. Astfel, școlile, restaurantele și cinematografele s-au închis în Capitală, iar masca de protecție a devenit obligatorie atât în aer liber, cât și spațiile publice închise.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI