13 oct. 2023 | 20:16

Ce măsuri a luat Dragoș Dolănescu, deputat în Costa Rica: ”Nu trebuie să se mai piardă nicio viață din cauza drogurilor!” EXCLUSIV

Monden
Ce măsuri a luat Dragoș Dolănescu, deputat în Costa Rica: ”Nu trebuie să se mai piardă nicio viață din cauza drogurilor!” EXCLUSIV
Dragoș Dolănescu, despre măsurile luate, ca politician în Costa Rica

Dragoș Dolănescu, fost deputat în Costa Rica, țară care se confruntă, de peste 40 de ani, cu problema drogurilor, îi trage de mânecă pe politicienii români.  El ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Playtech Știri, că, în curând, va reveni la București, pentru a avea o întâlnire de lucru cu cei din Guvernul României.

Dragoș Dolănescu, despre măsurile luate, ca politician: ”În Costa Rica sunt campanii antidrog, în școli”

Dragoș Dolănescu, fost deputat, ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre situația din Costa Rica, unde, alături de ceilalți politicieni, el a susținut programe importante menite să stopeze, în unitățile de învățământ, consumul de droguri. Copiii sunt învățați de mici să spună ”NU!” consumului de droguri:

”Costa Rica nu e producătoare de droguri, e o țară prin care trec drogurile, zona de trecere spre America Centrală. Sunt campanii antidrog, în școli, licee, facultăți, se încearcă să se spună ”Stop!” drogurilor.

Aici sunt drogurile naturale, canabis și marijuana, plus cocaina, care e jumătate-jumătate, natural și chimicale, și urmează cele 100% chimicale, foarte periculoase, pe care le consumă tinerii, pe la petreceri”, ne-a declarat Dragoș Dolănescu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Dragoș Dolănescu trage un semnal de alarmă: ”Drogurile lovesc în tineret, viitorul țării!”

Prin intermediul Playtech Știri, Dragoș Dolănescu îi îndeamnă pe politicienii români să-și unească forțele în vederea stopării consumului de droguri în unitățile de învățământ, aflat, în ultima vreme, într-o creștere alarmantă.

În calitate de fost deputat, în Costa Rica, fiul cel mic al regretatului solist Ion Dolănescu mai susține că tineretul trebuie protejat, ținut la distanță de aceste tentații periculoase:

”Guvernul României trebuie să se implice foarte mult, drogurile lovesc în tineret, viitorul țării, cel mai important, pentru o nație. Studenții și copiii de școală, care ne vor lua locul, în viitor, vor dirija nația, ne vor plăti pensiile. Nu trebuie să se mai piardă nicio viață din cauza drogurilor, așa cum s-a întâmplat în acel accident de mașină, din 2 Mai, în care un șofer drogat a accidentat mortal doi studenți”.

Ce măsuri a luat Dragoș Dolănescu, deputat în Costa Rica

Dragoș Dolănescu revine în România

Citește și: Dragoș Dolănescu, mesaj de împăcare pentru Maria Ciobanu. Se bucură de succes în Costa Rica: ”Am refuzat funcția de primar”. Ce s-a întâmplat cu vila lui din Sinaia EXCLUSIV

Revine după patru ani în România. Cu ce scop și unde va merge prima oară

Dragoș Dolănescu are în plan să revină cât mai curând în țara sa natală, România. De patru ani nu a mai ajuns la București, din cauza intensei activități politice, din Costa Rica.

El ne-a spus unde va merge însă imediat după ce va pune piciorul pe pământ românesc:

”În curând, revin la București, n-am mai fost de patru ani. Au fost pandemia de Covid-19 și treburile politice, în calitate de deputat, au fost multe probleme de rezolvat, inclusiv cu șomajul aflat în creștere.

Când voi reveni în țară vreau să am și o întâlnire cu politicienii români, în care să dezbatem problema creșterii consumului de droguri, soluții, dar și a războiului din Ucraina, despre efectele lui asupra României.

Însă, primul drum îl voi face la mormântul tatălui meu, ca să îi aprind o lumânare și să îi duc un braț de flori”, ne-a mai spus Dragoș Dolănescu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Parteneri
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
'Mi-am scos uterul, trompele uterine și ovarele'. O vedetă îndrăgită fost diagnosticată cu cancer la 42 de ani
Unica.ro
Pensiile private, la un nou record. Câți bani s-au strâns la Pilonul II
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
VERDICT DUR pentru Simona Halep. A primit vestea chiar în această DIMINEAȚĂ: Nu are cum să...
Capital.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
NICUȘOR DAN a mințit ÎN DIRECT la TV! Bomba zilei în ALEGERILE LOCALE
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro