Ce maşină de lux conduce Andreea Loulou. Iubita lui Luis Lazarus a atras toate privirile. FOTO EXCLUSIV

Ce maşină de lux conduce Andreea Loulou. Iubita lui Luis Lazarus a atras toate privirile. FOTO EXCLUSIV
Ce maşină de lux conduce Andreea Loulou

Andreea Loulou, iubita lui Luis Lazarus, este o prezență ce nu poate trece neobservată. Recent, ea a atras atenția nu doar cu formele de invidiat, dar și cu mașina de lux pe care o conduce. Se pare că iubitei „justițiarului” îi plac autoturismele puternice, la fel ca și personalitatea sa. Cei doi iubiți au fost surprinși recent împreună de paparazzi Impact.ro.

Ce maşină de lux conduce Andreea Loulou

Andreea Loulou și Luis Lazarus sunt de peste un deceniu împreună. Contrar așteptărilor unora, se pare că relația lor a rezistat în timp și pot fi văzuți în continuare împreună peste tot.

Spre exemplu, ieri, în jurul prânzului, Andreea Loulou și Luis Lazarus au fost surprinși de paparazzi Impact.ro în timp ce mergeau să servească masa la pădure. Ei au ales un restaurant din pădurea Băneasa, unde au petrecut aproape trei ore.

În imagini se poate vedea că iubita lui Lazarus are o vestimentație ca la sala de fitness, dorind să profite, cel mai probabil, și de o plimbare în natură.

După ce au ieșit împreună din restaurant, Lazarus și-a condus iubita la bolidul de lux pe care îl conduce, un Range Rover, în timp ce el a rămas la o altă terasa la vorbă cu un bărbat. Vezi imaginile cu bruneta sexy și „justițiar” în galeria foto a articolului!

Luis Lazarus și iubita sa, o relație solidă

Luis Lazarus și iubita sa, Andreea Loulou, au o relație de mai bine de un deceniu. În ciuda diferenței de vârstă existentă între cei doi, respectiv de 20 de ani, nimic nu pare să stea în calea fericirii lor și pot fi văzuți mai peste tot împreună. Luis Lazarus a mai fost căsătorit anterior și are doi copii, cu care bruneta se înțelege de minune.

La aniversarea a zece ani de relație, Andreea, iubita lui Luis Lazarus, a ținut să îi facă o declarație de dragoste partenerului său, direct pe rețelele de socializare.

„Sunt 10 ani de relație, cei mai frumoși din viața mea, datorită ție om frumos, dar și datorită mie pentru că am avut curajul de a încălca regulile, de a lupta împotriva tuturor pentru noi, pentru iubire, pentru împlinire și dragoste adevărată.

Te iubesc atât de mult! Am fost răsfățată de ține, ai avut grijă de mine și promit că voi face tot posibilul să ne fie bine în continuare! Să fim fericiți mereu și să luptăm în continuare pentru visul nostru, acela de a fi împreună pentru totdeauna! Iubesc… și sunt iubită! Ce-ți poți dori mai mult de la viață?”, scria Andreea Lazăr pe rețelele de socializare.

Urmăriți Playtech.ro și pe