Iubita lui Luis Lazarus, apariție incendiară pe străzile din București. Toți au văzut-o așa FOTO EXCLUSIV

Iubita lui Luis Lazarus, apariție incendiară pe străzile din București. Toți au văzut-o așa FOTO EXCLUSIV
Iubita lui Lazarus, apariție incendiară: cum s-a îmbrăcat

Luis Lazarus a ieșit mândru din casă la brațul iubitei sale. Femeia a reușit cu siguranță să atragă toate privirile datorită vestimentației sale. Vara a adus în prim-plan rochițe care mai de care mai scurte și mai transparente de care Loulou a profitat la maximum. Femeia a uitat însă de câteva detalii care i-au bucurat pe bărbații întâlniți pe stradă. Cum s-a îmbrăcat la o simplă ieșire la cumpărături și ce a făcut-o să iasă în evidență? Cum au fost surprinși aceștia de paparazzi Playtech?

Iubita lui Lazarus, apariție incredibilă în București: femeia a atras toate privirile

Luis Lazarus și Loulou formează unul din cele mai longevive cupluri de la noi. Cei doi sunt de nedespărțit oriunde ar merge. Ea chiar a ales să ia calea televiziunii în pandemie, perioadă în care nu a mai avut cântări așa cum obișnuia.

Femeia a susținut că a luat-o de la zero în domeniul în care partenerul ei activează de ani buni. Cea din urmă a povestit că face multe în spatele camerelor de luat vederi și chiar și muncă de teren atunci când este cazul.

„M-a luat Lazarus la el la emisiune şi m-a învăţat televiziune, am început de la zero şi sunt producătorul emisiunii lui. Fac multe în spatele camerelor de luat vederi, de la invitaţii din emisiune până la muncă de teren.

Chiar dacă am făcut televiziune, mai am piese în lucru, pe unele le-am terminat, deci am ce lansa în viitorul apropiat”, a mărturisit cea din urmă, pentru click.ro.

Cum a apărut?

Paparazzi Playtech i-au surprins pe străzile din București pe Luis Lazarus și Loulou. Aceștia s-au aflat duminică seară la cumpărături la un centru comercial din Pipera.

Bărbatul este cel care primește reacții controversate atunci când se află dincolo de camerele de luat vederi, dar se pare că de această dată iubita lui a reușit să atragă toate privirile.

Vara a scos în prim-plan piese vestimentare care mai de care mai scurte și subțiri, lucru de care Loulou a profitat enorm. Rochița ei a devenit extrem de trasparentă în momentul în care a ieșit din magazin și s-a așezat exact în razele soarelui. Cu siguranță de peisaj nu a fost deranjat nimeni.

De ce nu au copii?

Luis Lazarus este un personaj cunoscut românilor. Jurnalistul primește de câțiva ani buni felicitări din partea fanilor pentru relația frumoasă pe care o are alături de cunoscuta cântăreață.

Ei se iubesc de peste 10 ani, timp în care au trecut și prin momente foarte grele. Loulou a pierdut o sarcină, iar în urmă cu câteva luni partenerul ei mărturisea că nu se mai gândesc acum la a aduce un copil pe lume din cauza vremurilor grele.

„Andreea a pierdut sarcina, dar acum nu e un moment bun. Poate după nuntă o sa încercăm. E o mare responsabilitate să aduci un copil pe lume și să nu știi ce urmează. Un copil mic cu o pană de curent, cu frig, nu se poate”, a declarat vedeta în cadrul unei apariții la un eveniment public.