14 aug. 2023 | 18:55

Anunțul făcut de Tavi Clonda și Gabriela Cristea, după opt ani de căsătorie. Cântărețul a răbufnit: ”Asta îi reproșez” VIDEO

Monden
Anunțul făcut de Tavi Clonda și Gabriela Cristea, după opt ani de căsătorie. Cântărețul a răbufnit: ”Asta îi reproșez” VIDEO

Tavi Clonda a dezvăluit, în cea mai recentă intervenție pentru presa românească, ce îi reproșează partenerei lui de viață, Gabriela Cristea. Cei doi s-au implicat atât de mult în viața profesională încât se pare că au uitat de ei. Ce a declanșat nemulțumirea bărbatului.

Tavi Clonda, dezvăluiri din intimitate

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt împreună de aproximativ opt ani de zile. Au împreună două fetițe frumoase, de care nu se despart aproape niciodată când sunt liberi și nu muncesc. Viața lor de familie pare superbă din exterior, însă nu a fost astfel întotdeauna.

Artistul a mărturisit că atât el, cât și soția lui au trecut și prin momente dificile, în care au fost supărați unul pe celălalt, chiar și înainte ca în viața lor să apară cele două fetițe. Relația lor a fost presărată cu momente de care nu vor neapărat să își mai amintească.

În urmă cu mai mult timp, Tavi Clonda spunea că, în opinia lui, există trei reguli importante ce ar trebui respectate într-o relație de iubire, pentru a funcționa frumos. În primul rând, comunicarea trebuie să fie bună, apoi viața sexuală trebuie să fie activă. În al treilea rând, nimeni nu trebuie să doarmă certat.

Uneori, relația Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda este presărată de momente de tensiune, din cauza lipsei de răbdare. Nu întotdeauna cei doi parteneri de viață se bucură de timp pentru a face tot ce își doresc. Amândoi au un program de lucru foarte încărcat, după cum a anunțat artistul.

Ce îi reproșează partenerei de viață

Atât Gabriela Cristea, cât și Tavi Clonda au programe de muncă foarte aglomerate. Mai mult decât atât, cei doi soți nu încasează venituri doar din activitățile profesionale principale pe care le desfășoară, respectiv cele din televiziune și industria muzicală.

Pe lângă locurile de muncă principale, Gabriela Cristea și Tavi Clonda câștigă venituri și din proiecte suplimentare. Se pare, astfel, că activitatea profesională a ocupat o mare parte din timpul liber al cuplului, după cum a mărturisit recent cântărețul.

Întrebat dacă își mai fac declarații de dragoste des, Tavi Clonda a făcut anunțul. Bărbatul a precizat că acesta este lucrul pe care i-l reproșează partenerei sale de viață.

„Asta îi reproșez Gabrielei: am cam uitat de noi. Și eu la fel! Trebuie să ne mai aducem aminte și de noi, chiar dacă sunt multe joburi și avem multe proiecte, trebuie să facem noi foarte multe lucruri…

Într-un cuplu, la un moment dat, mai ales când cresc copiii, organizarea e cea mai importantă. Și comunicarea, dar organizarea e cea mai importantă. Altfel nu mai știi care, cum, unde te duci, ce se întâmplă și atunci se creează haos și ceartă.

Încă nu stăm foarte bine la organizare, pentru că nu a fost nevoie, dar de acum simt nevoia de organizare, de pus pe hârtie și spus. (…) Să își vadă mai mult și de soț, da? (râde)”, a declarat Tavi Clonda, într-o intervenție pentru Ciao.ro.

Parteneri
Ce a postat Liam Payne înainte să moară. Fostul membru al trupei One Direction a decedat după ce a căzut de la etajul 3
Redactia.ro
Ce a decis să facă Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță. Face un nou testament și pune toți banii pe numele actualei soții! „Nu mai vezi nici 1 leu!” Ce pamflet a putut să scrie Medana: „A stat capră…”
Click.ro
Contre dure între Netanyahu și Macron privind fondarea statului Israel. „Un memento pentru președintele Franței”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Ceaușescu, grijuliu cu Tovarășa Elena. I-a construit WC de lux într-un loc imposibil
EVZ.ro
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Spynews
S-a schimbat Codul Rutier. Se suspendă permisul mai ușor. Reguli noi pentru șoferi din 1 octombrie
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
SENIORII, OBLIGAȚI! ADEVERINȚELE de PENSIE, aduse URGENT
Mediaflux
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Asia Express sezonul 7, 16 octombrie 2024. Ce echipă a părăsit Drumul Zeilor. Prin ce probe au trecut la cursa pentru ultima șansă
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro