Ce mașină conduce Mirela Vaida. Câți bani a costat bolidul de lux al moderatoarei de la Antena 1

Ce mașină conduce Mirela Vaida. Câți bani a costat bolidul de lux al moderatoarei de la Antena 1
Ce mașină conduce Mirela Vaida. Câți bani a costat bolidul de lux al moderatoarei de la Antena 1. Sursa foto: cancan.ro

Mirela Vaida, 38 de ani, se poate considera o femeie fericită și împlinită. Are o familie frumoasă, job bine plătit și casă în pădure. Și ca totul să fie perfect, de curând, vedeta TV și-a cumpărat și mașină nouă. Dacă până acum a condus un Audi Q7 roșu, acum și-a achiziționat unul gri.

Mirela Vaida și-a schimbat mașina. Câți bani a costat bolidul de lux al prezentatoarei de la Antena 1

Mirela Vaida are o viață la care unii nici nu visează. Îi merge foarte bine pe toate planurile, profesional, personal, precum și financiar. Recent, prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1 a fost văzută pe străzile din București la volanul unui  Audi Q7 gri. Mașina are numere personalizate și valorează aproximativ 70.000 de euro.

Mirela Vaida a recunoscut că este mare iubitoare de mașini și că automobilul este pentru ea un mijloc de etalare a poziției în societate.

Mirela Vaida a condus până acum un audi Q7 roșu
Mirela Vaida a condus până acum un audi Q7 roșu. Sursa foto: autoexpert.ro

Mașina, o necesitate pentru Mirela Vaida

Altfel, ne-am mulțumi toți cu o bicicletă. Mașina este în primul rând un mijloc de transport, pentru că altfel nu prea poți funcționa, o modalitate de etalare a poziției sociale, dar și o chestiune de lifestyle, pentru că îți face viața mai ușoară, îți dă un anumit confort.

Crește și respectul de sine atunci când știi că conduci o mașină care întoarce capetele pe stradă. E ca și atunci când mergi la brațul unei femei frumoase. Mașina scumpă în concepția poporului român care vine după foarte mulți ani de sărăcie și de cenzură,  înseamnă o evadare. Fac orice, fac rate, n-avem ce mânca, dar ne luam o mașină scumpă. Nu sunt de acord cu lucrul asta, chiar dacă și eu conduc o mașină scumpă, însă la mine sunt mult mai multe motive pentru care fac lucrul”, a declara prezentatoarea tv.

Motivul pentru care Mirela Vaida alege mașini mari este că are o familie numeroasă. „Pentru mine, mașina este și o necesitate, dar și o plăcere. Mă relaxează foarte mult să conduc”, mai spunea Mirela Boureanu Vaida.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI