Momente jenante pentru Mirela Vaida. Cum a fost la un pas să rămână fără pantaloni în public

Momente jenante pentru Mirela Vaida. Cum a fost la un pas să rămână fără pantaloni în public
Ce note a luat Mirela Vaida la BAC și în facultate. Reacția prezentatoarei de la Acces Direct

Mirela Vaida s-a afișat din nou extrem de naturală precum o știe toată lumea. De data asta, însă, i-a scăpat un mic detaliu. Cum a fost la un pas să rămână fără pantaloni în timp ce era filmată de o colegă?

Mirela Vaida, la un pas să rămână fără pantaloni în public

Pandemia de coronavirus a pus pe stop majoritatea emisiunilor de televiziune, dar nu a putut interveni deloc în programul Acces Direct, show care a continuat serialul momentului cu Vulpița și Viorel. Cu toate astea, cei care au rămas totuși să salveze audiențele au fost nevoiți să schimbe puțin tactica în mediul online. Zis și făcut! Mirela le oferă mai multe imagini cu aceasta în cabina sa înainte să intre în direct. Prezentatoare de televiziune nu se sfiește și le arată toate trucurile sale urmăritoarelor – cum își aranjează părul, ce face pentru a-i ieși niște bucle de excepție, cu ce se îmbracă sau ce vestimentații are pregătite pentru mai departe.

Pentru asta, a pus o colegă să o filmeze în fiecare zi îaninte să intre în emisie. În imaginile video se poate vedea cum Mirela nu era deloc gata să vină în platou, iar emoționată de musafirii nepoftiți a rămas cu pantalonii în vine. Totul s-a petrecut din cauza faptului că vedeta nu a fost deloc mulțumită de coafura sa, așa că a stat mai mult decât și-ar fi dorit la cea care o aranjează zilnic. „Intri așa? Și dacă eram în toată splendoarea? Dați-mi voie, sunt o femeie decentă. M-ați prins cu cureaua în vine, efectiv. Ce să mai fac? Este târziu… na, am stat foarte mult la păr, că nu mi-a ieșit coama, nu mi-a ieșit”, a spus Mirela Vaida pe Instagram.

Mirela Vaida, la un pas să rămână fără pantaloni în public
Mirela Vaida, la un pas să rămână fără pantaloni în public

Vulpița își cere scuze de la prezentatoarea Acces Direct

 ”Vreau să îmi cer scuze și de la doamna Mirela. Îmi pare rău, doamna Mirela. Nu trebuia să reacționez chiar așa, nu trebuia să sar și eu cu gura la soacră-mea. Îmi recunosc foarte mult vina. Eram prea nervoasă și nu trebuia să reacționez așa. De acum încolo voi fi atentă la ce voi spune, doamna Mirela”
Veronica Stegaru