Ce mașină conduce Mihai Morar. Prezentatorul de la Antena Stars a scos o avere din buzunar

Ce mașină conduce Mihai Morar. Prezentatorul de la Antena Stars a scos o avere din buzunar
Ce mașină conduce Mihai Morar

Mihai Morar este unul dintre cei mai de succes prezentatori de televiziune din România. Drept urmare, este răsplătit financiar pe măsură, iar pasiunea sa pentru automobile trebuie și ea hrănită, dacă tot posibilități există. Ce mașină conduce vedeta TV? A scos o avere din buzunar.

Ce mașină conduce Mihai Morar?

Mihai Morar este cunoscut publicului larg atât ca moderator la radio, dar și ca prezentator al emisiunii ”Răi da’ buni”, difuzată pe postul de televiziune Antena Stars. Emisiunea este un succes, iar remunerația primită de acesta este pe măsură. Potrivit eva.ro, sursă citată de Libertatea, Mihai Morar ar încasa 6.000 de euro pe lună. Desigur, suma vehiculată ca fiind salariul său lunar este valabilă în urma cu ceva timp. Astfel, este probabil ca veniturile salariale lunare ale sale să mai fi crescut.

Cu trei copii, casă de întreținut și toate dările plătite la zi, pasiunea rămâne pasiune, așa că și pentru ea rămân bani. Automobilele clar fac parte din lista plăcerilor băbaților, cum este și în acest caz. Mândru de noua sa mașină, dar și sărind în ajutorul unei prietene, Mihai Morar a acceptat invitația Nataliei Mateuț în show-ul său ”Cea mai tare din parcare”, unde și-a prezentat bijuteria pe patru roți. Este vorba despre un Mercedes-Benz G-Class. În versiunea G 500, prețul mașinii pornește de la 111.480 de euro, iar un magnific G 63 AMG costă cel puțin 147.460 de euro.

Prezentatorul, mândru de achiziția sa

”Il cunosc pe @mihaimorar demult,de cand aveam vreo 23ani…mi-a dat sansa sa lucrez cu el si sa invat televiziune.M-a lasat sa iau interviuri,sa pun intrebari si sa fiu alaturi de el in platoul emisiunii pe care o prezinta de atatia ani “Rai,da buni” zi de zi,vreme de 3 ani,sa fi fost chiar 4.

A venit randul mei acum sa il invit in emisiunea mea @ceamaitaredinparcare si sa imi prezinte bijuteria pe 4 roti pe care mandru o conduce sau mai bine zis,de care se lasa condus. Multumesc pentru tot,Mihai! ❤️ u know?”, a scris Natalia Mateuț, în descrierea imaginii în care se afla alături de Morar.