Mihai Morar a plecat de acasă pentru o săptămână. Unde a mers vedeta Antena Stars și cu cine

Mihai Morar a plecat de acasă pentru o săptămână. Unde a mers vedeta Antena Stars și cu cine
Mihai Morar, vedeta de la Antena Stars, a plecat de acasă pentru o săptămână

Nu mai e om la radio! Mihai Morar a plecat de acasă pentru o săptămână. Anul acesta, totul va fi diferit pentru prezentatorul emisiunii ”Răi da’ Buni” de la Antena Stars. Unde a mers vedeta?

Mihai Morar a plecat de acasă pentru o săptămână

Mihai Morar este unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de emisiuni de radio și televiziune din țara noastră. Partenera sa de viață, Gabriela, a adus pe lume gemenele Mara și Cezara, pe 23 octombrie 2008. Anul acesta, vedeta Antena Stars a devenit tată pentru a treia oară. Soția sa a născut tot o fetiță, pe nume Roua. Deși are toată fericirea acasă, a fost nevoit să plece pentru o săptămână departe de ea.

Pentru al patrulea an consecutiv, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick ”Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” se mută în Orașul Faptelor Bune. La fel ca în fiecare an, cu o săptămână înainte de Crăciun, între 15 și 21 decembrie, cei 8 DJ-i Radio ZU aduc împreună oameni.

”Când milioane de oameni își dau mână de la mână, sigur pot face România Bună”

„Dragi oameni din Omenia, construim Orașul Faptelor Bune în unul dintre cele mai frumoase locuri din România! ORADEA!!! Piața Unirii. Din 15 decembrie. Când 8 DJ-i se închid o săptămână într-o casă, poate că nu fac România mai frumoasă. Dar când milioane de oameni își dau mână de la mână, ei sigur pot face România Bună”, a transmis Mihai Morar.

 

View this post on Instagram

 

Nu oameni de radio. Doar oameni. 7 zile și 7 nopți. Începe Orașul Faptelor Bune. Doamne ajută! ?❤️ #OFB2019

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar) on

Mai clar, cele 8 vedete vor fi 7 zile din 7, 24 din 24, live în maratonul faptelor bune pe toate platformele Radio ZU din casa de sticlă ce va fi montată în Piața Unirii din Oradea, în cadrul Târgului de Crăciun al orașului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI