Ce mașină conduce medicul Monica Pop. Mulți au rămas surprinși când au văzut-o în trafic

Ce mașină conduce medicul Monica Pop. Mulți au rămas surprinși când au văzut-o în trafic
Ce masina are Monica Pop

Contrar a ceea ce unii ar putea crede, Monica Pop, deși este un medic celebru din România, este femeie modestă, iar mărturie stă mașina pe care aceasta o conduce.

Ce mașină conduce Monica Pop

Aceasta a fost surprinsă de paparazzi Impact.ro, seara, într-un supermarket din Pipera, de unde își făcea cumpărăturile, plătind cu cardul. Ceea ce însă era de remarcat este mașina pe care aceasta o conduce, și anume un Mercedes A 160, care nu valorează mai mult de 1500 de euro. Aceasta a purtat masca de protecție cât timp a făcut cumpărăturile.

Contre cu CTP pe tema vaccinului anti-covid

Monica Pop este cunoscută pentru firea deseori vulcanică. Aceasta s-a contrat și cu celebrul jurnalist, Cristian Tudor Popescu. Aceștia și-au spus cuvinte grele, după ce medicul a spus pe un post de televiziune că vaccinul anti-covid te îmbolnăvește de cancer. Auzind acestea, Cristian tudor Popescu a ripostat:

”Sunt acești viruși bipezi foarte periculoși care dezinformează agresiv, ba chiar creează panică la nivel național. După părerea mea, este de discutat în ce măsură astfel de afirmații afectează siguranța națională. De pildă, avem o declarație a unei doamne doctor, medic oftalmolog, doamna Monica Pop. Ce spune, la televizor, în văzul țării: „Vă mai spun încă o dată: peste 3 ani, face leucemie unul care face vaccinul și fac toți. Faceți copilului dvs vaccinul ăsta? Pericolul e foarte mare. Nimeni nu poate niciodată să spună că acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, 5 ani.

Dânsa vorbește despre leucemie, virus și vaccin și mai înainte vorbește despre inducție genetică: „vaccinul produce inducție genetică”. Nu ne spune ce înțelege dânsa prin inducție genetică. Vorbește despre domenii ale științei medicale, genetică, oncologie, hematologie, virusologie epidemiologie. Toți medicii profesioniști din aceste domenii sunt făcuți afiș. Vorbește ca o precupeață la piață. 10 ani, hai 5 de la mine. Discută această doamnă medic exact ca o precupeață la tarabă. Și se numește medic, om de știință – ar trebui să fie”, a declara Cristian Tudor Popescu.

Însă nici replica celebrului medic nu s-a lăsat deloc așteptată.

”Sunt afirmații scelerate, de om bolnav. Dar nu e o noutate. Cristian Tudor Popescu i-a înjurat și pe Patriarh, și pe mulți alții. Are păreri total neavizate pe zona medicală, dar poate să le spuna civilizat. Nu are importanță că eu sunt oftalmolog, tot medic sunt. Cum își permite ca un om ca el, care e detestat de toată lumea, să spună așa ceva?! Cine poate să spună că este sigur un vaccin? Cât se știe despre efectele secundare, à la longue, ale vaccinului? Cine e Cristian Tudor Popescu la scara întregii țări?”, a spus și medicul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI