Ce mașină conduce Carmen de la Sălciua. Culoarea automobilului atrage toate privirile

Ce mașină conduce Carmen de la Sălciua. Culoarea automobilului atrage toate privirile
Ce mașină conduce Carmen de la Sălciua

Instagramul a luat foc atunci când Carmen de la Sălciua și-a postat o fotografie cu noua ei mașină, achiziționată înainte de Crăciun. Ce automobil conduce interpreta de muzică de petrecere?

Ce mașină conduce Carmen de la Sălciua?

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt două personaje care nu au apărut de mult în lumea mondenă. Interpreții de muzică de petrecere au devenit cunoscuți pentru milioanele de vizualizări adunate pe Youtube, tocmai de aceea fanii au dorit să afle din ce în ce mai multe amănunte despre ei, în special pentru faptul că cei doi au și o relație de iubire, care a avut parte de poticniri pe alocuri.

Acum, aceștia au decis că tot mai bine le e împreună, așa că au hotărât să își mai dea o șansă. Cum viața amoroasă este numai lapte și miere, iar cariera de asemenea, Carmen a decis să se răsfețe, celebrând, astfel, perioada frumoasă prin care trece.

Culoarea automobilului atrage toate privirile

Înainte de Crăciun, solista și-a achiziționat un BMW de culoare roz, ce costă zeci de mii de euro. De altfel, interpreta și-a personalizat până și cheia de la mașină, optând pentru cristale Swarovski.

Ce mașină conduce Carmen de la Sălciua. Culoarea automobilului atrage toate privirile
Imaginea postată pe Instagram de Carmen de la Sălciua

„Nu mă plictisesc niciodată de culoarea roz! E culoarea care îmi reflectă personalitatea. Am vrut această maşină. Îmi plac maşinile puternice, şi eu sunt o femeie puternică. Are 260 CP”, a declarat Carmen de la Sălciua, într-un interviu acordat emisiunii ”Teo Show”.

Artista a explicat și de ce a dorit să își cumpere o mașină atât de mare și încăpătoare. ”Am nevoie de foarte mult spațiu, sunt mereu cu bagajele după mine. Le-am pus până și nume bagajelor”, a completat Carmen.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI