Trecutul neștiut al iubitului Innei. Cu cine s-a iubit Deliric

Trecutul neștiut al iubitului Innei. Cu cine s-a iubit Deliric
Trecutul neștiut al iubitului Innei

Deliric, actualul iubit al Innei, a avut succes la femei frumoase, iar acum patru ani el s-a iubit cu celebra Sânziana Negru.

Trecutul neștiut al iubitului Innei

Puțini își mai aduc aminte, dar Deliric și Sânziana Negru au format un cuplu în 2017. Un cuplu surprinzător, de altfel, ea fiind foarte discretă cu viața personală. Dar, cu toate acestea, ea l-a arătat tuturor pe cel pe care îl iubea, dându-le vestea internauților printr-o în fotografie care, deși lui nu i se vedea chipul, fanii și-au dat seama despre cine este vorba din comentariul ei:

„Din când în când @deliric”, a fost postarea ei, postare care s-a bucurat atunci de peste 5.000 de like-uri și a primit și comentarii pozitive.

”Vaaai, nu pot să cred, „E Deliric? Deci dacă e pe bune, sunteţi cei mai sau „Cât de tare!, au fost numai câteva dintre comentariile primite de către cei doi din partea fanilor, pe contul de Instagram. Deliric și Sânziana Negru au avut însă o relație extrem de discretă.

Inna și Deliric, poveste de dragoste la fel de discretă

Dar și Inna este discretă în ce privește viața personală și relația cu Deliric. Deși mulți au crezut că ei sunt doar colegi de breaslă, până la urmă s-a aflat că între ei este mai mult de atât. Totuși, Inna a fost cea care a dezvăluit că se iubește cu Deliric, în luna august a anului trecut. L-a etichetat pe acesta în niște fotografii și apoi a postat și un filmuleț în care apărea și el, din vacanța romantică pe care cei doi au petrecut-o în Portugalia, recunoscând astfel relația și făcând-o și publică.

„Nu obişnuiesc să vorbesc despre viaţa mea personală şi nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Aţi fost vigilenţi”, a declarat Inna pentru Elle.

Amintim încă că, în trecut, Inna a trăit o lungă poveste de dragoste alături de impresarul ei, Lucian Ştefan. Ea a recunoscut că formează un cuplu abia după trecuseră doi ani de relaţie, iar povestea lor de iubire a durat un deceniu.

Apoi, fotograful artistei, John Perez, a fost următorul iubit oficial, după ce s-a despărțit de managerul ei. La fal ca în cazul relației anterioare, cei doi au recunoscut tot după doi ani că formează un cuplu, iar pretextul a fost că că americanului nu i-ar fi convenit ca viața sa privată să fie expusă public. Inna este însă una dintre cele mai prolifice artiste de la noi, iar fanii sunt mereu cu lupa pe activitatea și viața privată a vedetei.