Simona Gherghe cere ajutor din partea fanilor: ‘Mi-e groază’

Simona Gherghe cere ajutor din partea fanilor: ‘Mi-e groază’
Simona Gherghe cere ajutor din partea fanilor ‘Mi-e groaza’

Celebra vedetă de televiziune Simona Gherghe este disperată! Nu știe ce să mai facă, așa că le cere ajutorul fanilor. Cu ce probleme se confruntă frumoasa prezentatoare TV.

Simona Gherghe se află în impas. Nu știe ce să mai facă

Simona Gherghe trăiește o poveste de dragoste ca-n povești cu Răzvan Săndulescu, cu care este căsătorită din anul 2017. Cei doi au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel, în jurul cărora se învârt toate activitățile zilnice. Odată cu redeschiderea grădinițelor, după vacanța de vară, celebra vedetă TV recunoaște că îi este extrem de greu. Ce a pățit.

Vedeta TV cere ajutor pe internet

Fosta moderatoare de la Acces direct a mărturisit că îi este extrem de dificil în aceste dimineți răcoroase de septembrie. Simonei Gherghe îi ia mai mult de o oră până să-i pregătească pe cei mici de grădiniță. Așa că vedeta le-a cerut sfatul urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare, pentru a reuși să îi trezească mai repede pe cei doi copii.

„Mie mi se par extrem de dificile diminețile astea de toamnă răcoroasă. Nu știu ce să mai inventez să se trezească mai repede. Îi gâdil, îi pup, le spun povești, cântăm. O oră, o oră și un pic ne ia să ieșim din casă. Doar pentru un îmbrăcat, un spălat și ciugulit ceva.

E greu și mi-e groază de iarnă. Adevărul e că nu am avut nicio iarnă cu copii la grădiniță și cred că o să fie dificil. Dacă aveți sfaturi, ajutați-mă!”, a declarat Simona Gherghe, la secțiunea de stories de pe Instagram.

Problemele nu se mai termină pentru prezentatoarea TV

În primăvară, mămica Simona Gherghe s-a mai confruntat cu un moment dificil legat de copii. Atunci, vedeta a povestit că este foarte dificil cu școala online, deși a mobilizat toate rudele pentru a-i da o mână de ajutor la supravegherea micuților ei.

„Suntem într-o situație ușor disperată, pentru că noi nu mai avem bonă, iar mamaia va trebui să rămână cu amândoi copiii. O să o ajute Răzvan cât poate, la fel și tataia, dar sper doar ca această carantină să dureze două săptămâni și să li se permită insituțiilor de învățământ preșcolar să se deschidă, pentru că altfel va fi foarte dificil. Eu nu lipsesc mult de acasă și de aceea am ales programul acesta la serviciu, dar chiar și așa va fi dificil”, a precizat vedeta de televiziune pe pagina ei de Instagram, la acea vreme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI