Cum a fost atacată și Simona Gherghe la Acces Direct. Ce s-a întâmplat, de fapt

Cum a fost atacată și Simona Gherghe la Acces Direct. Ce s-a întâmplat, de fapt
Simona Gherghe a spus totul despre atacurile de la Acces Direct

Mirela Vaida a trecut prin momente extrem de grele după ce a fost atacată de o femeie goală chiar în direct, în timp ce prezenta emisiunea Acces Direct de la Antena 1. Toată lumea a fost șocată după acest eveniment, dar se pare că și Simona Gherghe, ce se afla înainte la cârma show-ului, ar fi trecut prin momente asemănătoare.

Simona Gherghe, atacată la Acces Direct. Vedeta a povestit totul

Nimeni nu o să uite momentul în care Mirela Vaida a fost atacată cu o cărămidă de către o femeie goală în emisiunea Acces Direct. După acest eveniment terifiant ce a avut loc în martie 2021, prezentatoarea de televiziune a trecut prin clipe de groază și s-a temut pentru siguranța sa. Ulterior, autoritățile au prins-o pe femeie, dar și pe o altă complice de sex feminin.

Chiar dacă acestea au fost reținute la început, autoritățile au decis să le elibereze, spre oroarea vedetei de televiziune. Înainte ca Mirela Vaida să prezinte Acces Direct, Simona Gherghe a stat în același platou timp de 9 ani de zile. Chiar dacă totul părea roz în momentul în care vedeta prezenta show-ul, se pare că în culise se întâmpla exact opusul.

Simona Gherghe a decis să vorbească despre clipele grele prin care a trecut după ce a observat că mai mulți internauți cred că episodul violent ce a avut loc în direct a fost regizat. Vedeta a avut propriile lupte de dus, așa că și ea s-a confruntat cu diferite evenimente ce au făcut-o să se teamă pentru siguranța sa.

„Mi se pare un pic ciudat, am văzut o mulțime de oameni care au spus că a fost o regie. Mi s-a părut nedrept, nu ai cum să faci așa ceva. Este o emisiune care stârnește tot felul de controverse și atrage niște oameni care pot să aibă astfel de probleme.

Am avut multe astfel de incidente, dar, din fericire pentru mine, nu au fost live. Așa că le-am gestionat altfel. Mi-a fost frică pentru viața mea în perioada aceea.” a declarat Simona Gherghe la Antena Stars.

Mirela Vaida, criză de plâns în direct

Mirela Vaida se confruntă cu momente cumplite încă de când a fost atacată în direct în show-ul pe care îl moderează. Vedeta de televiziune a avut recent o criză de plâns într-o emisiune, explicându-le tuturor fanilor că se teme pentru viața ei și își dorește ca totul să revină la normal pentru a putea să își ducă la capăt activitățile de zi cu zi.

„Am început să-i mulțumesc lui Dumnzeu pentru fiecare zi când ajung acasă. În momentul în care plec de acolo și mă schimb de haine eu sunt doar un om și sunt un om extrem de vulnerabil, sunt un om care de două luni de zile trece printr-o traumă de nedescris.

Sunt un om care nu vrea decât să ducă o viață normală, liniștită, sunt un om care vreau să trăiesc în țara mea, sunt un om care își iubește țara, își respecte țara, care își crește copiii să rămână în țară și îmi dau seama că statul nu mă iubește pe mine, mă pune într-un pericol încontinuu de două luni de zile. Simplu fapt că cineva mă însoțește încontinuu îmi dădea o stare de nesiguranță.”, a spus Mirela Vaida la Sinteza Zilei.