Ce mare interlop apare în clipul lui Alex Velea. Este printre cei mai temuți din România

Ce mare interlop apare în clipul lui Alex Velea. Este printre cei mai temuți din România
Alex Velea apare într-un clip muzical alături de un interlop de temut de la noi

Fanii lui Alex Velea sunt șocați de alegerea cunoscutului cântăreț. Iubitul Antoniei a decis ca în ultimul clip muzical să-și facă apariția un interlop. Este printre cei mai temuți din România. Despre cine este vorba și ce face în secvențele în care apare?

Alex Velea, videoclip muzical alături de un interlop temut din România

Mulți dintre fanii celebrului cântăreț s-au arătat nemulțumiți și debusolați de alegerea sa de a-și asocia imaginea cu unul dintre cei mai de temuți interlopi de la noi. Mai exact, Alex Velea apare într-un clip muzical alături de Robert Nica, om de afaceri care mulți ani a fost liderul incontestabil al grupării Sportivilor.

Piesa în care apare acesta este cântată de Ranny și Andrei Nika, iar ca invitat bonus îl avem pe nimeni altul decât iubitul Antoniei. Melodia însăși este un mesaj de la început până la sfârșit despre puterea tatălui său pe care a moștenit-o și fiul cel mare, Andrei.

Mai mult decât atât, în videoclip își mai fac apariția în puține secvențe chiar cei doi băieți ai artistului. Alt personaj este și Ranny, care este fiul lui Ellis Armeanca, extrem de cunoscut în lumea manelelor.

Piesa „Mă dau mare” se dorește a fi un mesaj pentru Nica din partea băiatului cel mare care cântă și el o strofă în melodie în care spune că este: „Nica Gambino, dar puteți să-mi spuneți Nașu”. Imaginile video au fost făcute pe proprietatea de lux a interlopului din Popești Leordeni, iar desigur că toate vehiculele extrem de scumpe apărute îi aparțin tot omului de afaceri.

Robert Nica a controlat ani buni autoritatea grupării Sportivilor care acționa în principal în sectorul 4, dar a renunțat la statutul de interlop și s-a implicat în afaceri. Bărbatul a investit sume colosale în zona imobiliară menționată și în câțiva ani a reușit să strângă o avere fabuloasă.

Cum a apărut combinația de trap cu manele?

„Trapanele înseamnă o mixtură dintre cele două stiluri, trap cu manele. Doar că muzica noastră implică mai multe stiluri. Avem și reggaeton, dancehall… Dacă am fi făcut manele ca toată lumea, nu mai avea rost. Piesele noastre de dragoste sunt zise un pic altfel. Așa credem noi, acum sperăm că și publicul zice același lucru. Oricum, noi toți suntem cu manelele. Suntem veniți de la periferie și am crescut cu manelele. La mine se auzeau în casă și le ascultam de unul singur, că-mi plăceau. Și cu rap, trap, snap și toate astea”
Alex Velea (Sursa: vice.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI