Ce a putut spune Dani Oțil despre Zanni de la Survivor România. Lui Alex Velea nu îi va pica bine

Ce a putut spune Dani Oțil despre Zanni de la Survivor România. Lui Alex Velea nu îi va pica bine
Dani Oțil, părere sinceră despre Zanni de la Survivor România 2021

Dani Oțil a făcut câteva mărturii neașteptate. Cunoscutul moderator de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a vorbit despre protejatul lui Alex Velea. Ce a spus matinalul despre Zanni de la Survivor România 2021?

Ce părere are Dani Oțil despre Zanni de la Survivor România 2021

Dani Oțil și-a spus părerea sinceră despre Zanni, unul din cei mai plăcuți concurenți de la Survivor România 2021. Fanii nu se așteptau ca matinalul de la Antena să-l taxeze puțin pe acesta.

Cunoscutul prezentator a recitat câteva din versurile sale, iar analiza pe text a fost cu siguranță una dură. Versurile protejatului lui Alex Velea sunt lipsite de mesaj, conform spuselor acestuia.

Dezvăluirile au avut loc în cadrul podcast-ului deja celebru al lui Mihai Bobonete. Vedeta nu s-a oprit doar la atât, ci a subliniat că pe același drum îl urmează majoritatea artiștilor de la noi.

Muzica de acum nu spune nimic. Zice băiatul ăla de a fost și la Chefi la cuțit… Zanni… «Ce portbagaj/ Vroom, vroom, skrrr/ A-ș mușca-o ham-ham, mrr»… Ce înțelegi de aici? Băi!”, a spus Dani Oțil.

Protejatul lui Alex Velea, luat la bani mărunți și de alte vedete

Dani Oțil nu e singurul care l-a luat la bani mărunți pe artistul care și-a făcut simțită prezența în muzică de puțin timp. Cătălin Moroșanu nu s-a putut abține și și-a spus adevărul în privința a ceea ce s-a petrecut în tabăra Faimoșilor în cadrul emisiunii din Republica Dominicană.

„Zanni?! Niciodată. Nu am putut să accept caracterul lui. Nu mi-a plăcut de el. Vreau să-i transmit si lui Alex Velea, că știu că-i face campanie de susținere. Copiii ăștia o sa crească mari, o sa facă dinți și o să te muște. O să o pățească.

Dacă te-ai născut la casa de copii nu înseamnă că poți să te porți într-un fel. Voi vedeți o realitate la TV, dar în camp s-au întâmplat mai multe”, a spus Cătălin Moroșanu care a avut de-a lungul timpului multe conflicte cu tânărul artist în devenire în special în discuțiile care o aveau în prim-plan pe Elena Marin.

„Din prima zi, când am intrat în concurs, eu și Elena dormeam unul lângă altul. Mi-a plăcut caracterul ei, bunul ei simț. Au fost momente când și ea, și mie mi-a fost foarte greu. Cu Elena m-am înțeles cel mai bine. Eu o văd în finală, de câștigat…oamenii să o voteze. (…) Pentru o femeie e crunt acolo, femeile sunt niște eroine că rezistă acolo”
Cătălin Moroșanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI