19 oct. 2020 | 09:33

Ce mare greșeală fac mai multe zodii atunci când iubesc pe cineva

Monden
Ce mare greșeală fac mai multe zodii atunci când iubesc pe cineva
Ce mare greșeală fac mai multe zodii atunci când iubesc pe cineva

În dragoste și în război e totul permis. Scopul scuză mijloacele sau, pur și simplu, totul se desfășoară sub impulsul momentului. Cea din urmă afirmație relevă și că, oricât ne-am pregăti, tot ajungem să facem greșeli. Dar ce farmec ar mai avea un om perfect? Greșelile, nesiguranța și îndoielile au rostul lor și ne conduc înspre cotloanele interesante ale vieții. Unde pui că, atunci când ne îndrăgostim, iar mintea noastră este departe și picioarele deasupra pământului, o comitem poate și involuntar. Astrologii spun că fiecare zodie are ”domeniile” sale cheie în care persistă în greșeală.

Horoscop: greșelile făcute de zodii atunci când iubesc

Berbec

Nativii zodiei Berbec nu-și cunosc sentimentele, ba chiar ascund totul în ei și se comportă de parcă nu le-ar păsa de persoana cu care stau de vorbă.

Taur

Nu faci niciodată primul pas, iar dacă îți vei găsi nașul…vei vedea cu adevărat ce înseamnă asta. Mai ai lecții de învățat la acest capitol.

Gemeni

Transmiți semnale, dar amestecate, aleternând între flirt și ignoranță completă. Prin urmare, persoana din fața ta poate deveni confuză, neștiind dacă ești interesată sau nu de ea.

Rac

O fire sensibilă, ești prea drăguță cu cei cu care te întâlnești, în sensul că toți ar putea ajunge să te privească mai degrabă ca pe o prietenă. Încearcă să-ți arăți latura romantică, candoarea și senzualitatea.

Leu

Cu răbdarea treci și marea – aceasta este lecția pe care ar trebui să o înveți. Ești prea nerăbdător și, dacă cineva nu te caută imediat sau nu îți oferă atenția pe care o dorești, renunți și treci la alt capitol al vieții tale.

Fecioară

Fire independentă, uiți de multe ori că sunt oameni în jurul tău, ba chiar ai momente când respingi și persoanele care chiar ți s-ar potrivi.

Balanță

Detașarea îți e defect în segmentul amoros. Nu ești cu totul prezentă nici când ești cu cineva și stai prea mult tu cu gândurile tale.

Scorpion

Cauți să manipulezi, vrei să controlezi. Ai încredere în drumul tău și vei face orice pentru asta, chiar dacă îți faci partenerul său sufere. Cheia e la mijloc.

Săgetător

Ești distant, lucru nedorit de nimeni într-o relație; de orice tip ar fi ea. Nimeni nu-și dă seama ce partener minunat ai putea fi, pentru că nimeni nu ajunge să te cunoască cu adevărat, așa că ar fi bună puțină deschidere din partea ta.

Capricorn

Divaghezi, divaghezi, divaghezi. Rupi legătura cu cel de care te-ai îndrăgostit, apoi vrei să o reiei și să sfârșești cu dorința de a vrea pe altcineva. Puțină hotărâre n-ar strica.

Vărsător

Te superi prea ușor și scoți oamenii din viața ta fără să le asculți povestea. Rareori le dai șansa de a-ți face mărturisiri.

Pești

Preferi niște personaje fictive în locul oamenilor reali. Paradoxal, deși așteptările tale sunt nerealist de mari în ceea ce privește persoana de lângă, nu faci prea multe pentru a o face fericită, ci doar trăiești în lumea ta.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
UNGARIA, de nerecunoscut. Răsturnare absolută de situație în țara de LÂNGĂ ROMÂNIA
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro