Ce manevră a făcut Jador la Survivor România 2021. Simona Hapciuc l-a dat de gol

Ce manevră a făcut Jador la Survivor România 2021. Simona Hapciuc l-a dat de gol
Simona Hapciuc, despre manevra făcută de Jador la Survivor România 2021

Aventura ”Survivor România” s-a încheiat duminică pentru Simona Hapciuc, concurentă care a fost eliminată în urma votului publicului. Contactată din țară de către trusturi media, fosta Faimoasă a făcut declarații despre lupta din junglă. Afectată de părăsirea timpurie a competiției, aceasta a presărat și câteva dezvăluiri interesante despre echipa celor roșii. Una dintre ele îl vizează pe Jador.

Simona Hapciuc l-a acuzat pe Jador că face strategii. Manevra la care recurge pentru a rămâne în concurs

Simona Hapciuc a acuzat că la ultimul său consiliu Jador ar fi venit la fete pe ascuns și le-ar fi cerut să-l voteze pe Zannidache pentru a părăsi competiția. După ce a fost refuzat, Faimosul s-a reorientat către o altă alianță.

„Jador a venit la noi în ziua în care s-au făcut nominalizările și au fost voturile împărțite între Roxana Nemeș și Sebi să ne roage să îl votăm pe Zanni. Se știa că celălalt grup o va vota pe Roxana, iar el a venit să ne roage să îl votăm pe Zanni. Eram noi fetele pe plajă, iar noi am zis că nu îl putem vota pe Zanni.

El nu va ieși nici dacă va fi votat în consiliile viitoare. Când a văzut că nu ne poate influența pe noi cum vrea el, s-a alăturat celeilalte alianțe. La consiliul de eliminare când s-a votat a treia persoană, ar fi fost culmea să îl nominalizeze pe Zanni, pentru că și-ar fi tăiat singur craca de sub picioare”, a povestit Simona Hapciuc.

Concurenta, dezvăluiri despre o întâmplare petrecută înainte ca participanții Survivor să ajungă în Dominicană 

De asemenea, fosta Faimoasă a vorbit și despre căteva momente care au pus-o pe gânduri în ceea ce-i privește pe bărbații din echipă, petrecute înainte ca aceștia să ajungă pe câmpul de luptă. „Au fost multe fete care și-au atribuit un rol de a fi cumva sub băieți. Ei au fost foarte uniți de la bun început, nu ca noi.

Prima ceartă pe care am avut-o cu Culiță și cu Jador a fost când încă nici nu eram ajunși în Dominicană. Eram în avion, plecaserăm din București și era unul în fața mea și unul în dreapta mea și vorbeau despre femei ca și cum femeile ar fi fost ultimele scursuri ale pământului. Eu nici nu îi cunoșteam. M-am aprins foarte tare. Am explodat”, a completat ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI