Ce a spus sora lui Jador despre scandalul dintre el și Culiță Sterp. Nu i-a venit să creadă

Ce a spus sora lui Jador despre scandalul dintre el și Culita Sterp

Scandalul dintre Jador și Culiță Sterp pare să nu mai înceteze. După ce mama lui Culiță Sterp a intervenit în disputa dintre cei doi artiști, făcând o remarcă rasistă la adresa manelistului, acum este rândul surorii și a tatălui lui Jador să își spună părerea despre războiul dintre cei doi Faimoți de la Survivor România. Ce au de spus cei din familia lui Jador despre scandalul dintre el și Culiță Sterp. Nu i-a venit să creadă. 

Ce a spus tatăl lui Jador despre scandalul dintre el și Culiță Sterp

Scandalul dintre Jador și Culiță Sterp ține, în continuare, primele pagini ale publicațiilor media din România. După ce mama lui Culiță Sterp a sărit în apărarea fiului său în războiul dintre acesta și fostul său prieten Jador, făcând o remarcă rasistă vizavi de etnia cântărețului de manele, acum este rândul surorii lui Jador să intervină.

Recent, tatăl și sora lui Jador au fost invitați în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, unde au spus totul despre adevăratul conflict dintre cei doi artiști din echipa Faimoșilor de la Survivor România.

Familia manelistului a ținut neapărat să clarifice situația stârnită de declarațiile din cadrul Consiliului. Tatăl lui Jador susține vehement că fiul său nu a făcut nimic cu răutate și oamenii îl judecă pentru a-l scoate țap ispășitor:

„Aici era vorba că i-a adus jigniri și și-a ieșit din fire. S-a simțit foarte prost când i s-a adus problema asta doar lui. Acum caută să dea vina unul pe altul. Cine aduce energie negativă aici, caută un țap ispășitor. El caută să îi adune, dar strategiile lui nu prea sunt luate în seamă. Băieții văzând că este prea bun…”, a declarat tatăl lui Jador, scriu cei de la viva.ro.

Sora manelistului intervine în apărarea lui Jador

Camelia, sora lui Jador, spune că relația dintre fratele ei și Culiță Sterp a avut mult de suferit de când ambii au intrat în competiția Survivor România. Cu toate acestea, sora popularului cântăreț susține că sunt mult mai multe lucruri la mijloc pe care telespectatorii nu le pot vedea, din spatele televizoarelor.

„Are așteptări de la Culiță, au mâncat din aceeași farfurie. Probabil Culiță din lipsa odihnei, a mâncării… Sunt foarte multe probleme pe care noi nu le vedem”, a spus sora manelistului, conform sursei citate.

Sonny Flame a sărit și el în apărarea lui Jador. Fostul concurent al primului sezon Survivor România crede că celebritatea lui Jador îi deranjează pe colegii săi de echipă:

„Sunt invidioși pentru că el (Jador, n. red.) iese în evidență, că el liber și se comportă exact așa cum e, fără nicio perdea, fără cenzură. E mai coleric, într-adevăr, dar are suflet bun omul, eu așa simt. Își cere iertare imediat cum simte că a deranjat, iar asta spune foarte multe.

(…) Și îi dau dreptate (lui Jador, n. red.) din nou, în ceea ce-l privește pe CUliță, n-ai cum să zici în consiliu lucruri care să îl deranjeze pe ”fratele tău”, niciodată, punct! Asta e perversitate, sorry… Dacă vrei să îl ajuți, îi spui separat, între patru ochi”, a declarat Sonny Flame la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI