Ce mănâncă Teo Trandafir de fiecare dată când iese din casă: ‘Am o metodă’

Ce mănâncă Teo Trandafir de fiecare dată când iese din casă: ‘Am o metodă’
Ce mananca Teo Trandafir de fiecare data cand iese din casa

Pentru Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii ”Teo Show”, de la Kanal D, în vârstă de 52 de ani, Paștele este despre liniște și introspecție și nu despre miei tăiați și mâncare în exces.

Ce mănâncă Teo Trandafir de fiecare dată când iese din casă

Teo Trandafir a mărturisit că nici de Paște nu mănâncă exagerat, aceasta având o dietă bine stabilită. Tot Teo Trandafir a mărturisit că nu face cumpărături în exces, nu gătește, ci preferă să comande mâncare.

”Eu nu mănânc exagerat și nici nu fac cumpărături foarte multe. Nu gătesc, preferăm să comandăm. Nu sărbătoresc momentul, prefer liniștea și retragerea în intimitate pentru introspecție. Pentru mine, Paștele nu este despre miei tăiați și alimente consumate în exces”, a mărturisit Teo Trandafir într-un interviu acordat pentru Click!.

Vedeta a spus însă și ce anume nu îi lipsește niciodată din frigider, atunci când vine vorba despre alimentația sa, și anume, ouăle, pe care are și o metodă specială de a le fierbe.

”Nu-mi lipsesc din frigider ouăle. Întotdeauna când ies din casă mănânc un ou, e un sfat primit de la un medic care mi-a spus că proteina aduce un anumit grad de protecție. Am chiar o metodă de a fierbe ouăle, nici tari, nici moi”, a mai spus Teo Trandafir.

De altfel, lui Teo Trandafir nu i se face poftă de o mâncare preferată de români, și anume, cartofi prăjiți, însă dacă totuși i se întâmplă asta, nu cosumă mai mult de doi cartofi prăjiți.

”Nu, nu mi-a fost poftă niciodată (n. red. de cartofi prăjiți). Dar dacă îmi este poftă, mănânc doi cartofi prăjiți”, a mai dezvăluit Teo Trandafir.

Bucuriile din viața lui Teo Trandafir

Teo Trandafir știe să se bucure de viață și de lucrurile mici care fac diferența. Pentru ea, cea mai bună dimineață este atunci când este soare afară, când orhideele îi zâmbesc la geam sau când își schimbă gelul de duș sau șamponul.

”Este soare afară și orhideele mele zâmbesc în geam, când mi-am schimbat gelul de duș sau șamponul și abia aștept să văd cum sunt, când am un parfum nou și abia aștept să văd cum o să îmi „vină” sau când vin audiențele și văd că suntem pe primul loc”, a mai mărturisit Teo Trandafir.

Și chiar dacă nu-și face un țel în viață din ”a mânca”, totuși și Teo are deserturi preferate, iar prăjitura sa preferată este mousse-ul de ciocolată în trei culori.

În închiderea interviului, Teo Trandafir a mărturisit pentru ce anume îi este recunoscătoare lui Dumnezeu.

”Pentru fiecare dimineață, pentru fiecare moment de sănătate, de armonie, pentru realizările pe care le-am preconizat și pentru cele care au venit „servite”„, a mai spus Teo Trandafir.