17 nov. 2023 | 15:01

Ce mănâncă Regele Charles la micul dejun. Fiul său nu suportă să vadă așa ceva: “Mâncare de păsări”

Monden
Ce mănâncă Regele Charles la micul dejun. Fiul său nu suportă să vadă așa ceva: “Mâncare de păsări”
S-a aflat ce consumă Regele Charles la micul dejun, pentru a-și menține nivelul de energie ridicat: "Mâncare de păsări".

Regele Charles are un obicei alimentar neobișnuit, pe care fiul său, Prințul William, nu îl suportă. Moștenitorul tronului britanic a vorbit despre produsul consumat la micul dejun de către tatăl său în mod ironic, asemuindu-l cu „mâncarea de păsări”. Foto

Ce strategie alimentară aplică Regele Charles

Monarhul britanic duce o viață incredibil de activă pentru un bărbat în vârstă de 75 de ani. Când ești la conducerea Coroanei, zilele pot fi destul de încărcate. Atât de încărcate încât nici timp să mănânci trei mese pe zi nu ai. Pentru a avea energie, Regele Charles a apelat la o strategie.

Cum nu are timp să mănânce de fiecare dată când este necesar, Regele Charles se asigură că furnizează organismului său toate produsele necesare pentru a se bucura de un nivel de energie ridicat. Astfel, unele alegeri alimentare ar putea să pară neobișnuite, însă sunt foarte sănătoase, potrivit nutriționiștilor.

Citește și: Regele Charles renunță la una dintre casele sale. Unde se afla proprietatea sa

„Mâncarea de păsări” pe care o consumă dimineața

Biograful regal Tina Brown a confirmat în lucrarea ei, The Palace Papers, zvonurile potrivit cărora Regele Charles consumă un aliment neobișnuit la micul dejun, anume semințe de in. Totodată, a confirmat și reacția Prințului William, care i-a avertizat pe unii oaspeți la micul dejun să nu se atingă de acestea.

Prințul William a făcut referire la semințele de in consumate de tatăl său la micul dejun folosind sintagma „mâncarea pentru păsări”, potrivit dezvăluirilor făcute de Tina Brown:

„Prințul William a spus: Oh, nu, nu! Nu te apropia de masa cu mâncare pentru păsări, Stephen! Asta e doar pentru tata”.

Credit line: Chris Jackson/Avalon/Profimedia

Nutriționiștii laudă alegerea monarhului

Renumitul nutriționist Signe Svanfeldt, de la Lifesum, a vorbit pentru presa mondenă străină despre beneficiile pe care le au semințele de in, consumate dimineața de Regele Marii Britanii. Acestea vin în susținerea procesului digestiv și, în plus, sunt bogate în proteine, fibre și acizi grași esențiali (omega-3).

„Este cunoscut deja faptul că Regele Charles consumă, la micul dejun, pâine de casă, fructe proaspete, sucuri pe bază de fructe, toate acestea prezentând mai multe beneficii nutriționale.

Pâinea are semințe bogate în fibre și proteine, inclusiv semințe de in. Fructele proaspete și sucurile ajută la creșterea aportului de vitamine, minerale și fibre”, a explicat Signe Svanfeldt despre compoziția nutrițională a primei mese din zi a monarhului.

Citește și: Alimentele secrete pe care le consumă Kate Middleton când vrea să slăbească. Așa își menține o siluetă de invidiat

Ce schimbări alimentare a făcut Regele Charles

De-a lungul timpului, surse au declarat că Regele Charles nu ia prânzul. Julian Payne, fostul secretar de presă al monarhului, a confirmat acest lucru, explicând că ziua de lucru a fiului regretatei regine Elisabeta este destul de aglomerată. De aceea, consumă produse consistente dimineața.

Regele Charles a recunoscut, într-un interviu acordat BBC în anul 2021, că a redus și consumul de carne. Două zile pe săptămână mănâncă doar plante, legume, fructe, în încercarea de a scădea grăsimile saturate din organism. A adăugat în alimentația lui și mai multe rădăcinoase.

Parteneri
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Redactia.ro
Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Eurovision-ul a fost câștigat de non-binar-ul Nemo! „E o cerșeală de voturi”
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Urmează noi zile libere pentru bugetari. Hotelierii se pregătesc deja
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
Noua regulă din magazinele din România. Decizia care va fi obligatorie prin lege
Capital.ro
Cuvântul care poate da o nouă întorsătură vieții tale: ”Trebuie doar să îl pui înainte de orice afirmație!”
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ALERTĂ alimentară! PRODUS contaminat în MEGA IMAGE
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro