Bobiță din Las Fierbinți, mesaj inedit pentru o celebră jucătoare de tenis. Fanii au izbucnit în râs când au văzut ce i-a scris actorul de la PRO TV

Bobiță din Las Fierbinți, mesaj inedit pentru o celebră jucătoare de tenis. Fanii au izbucnit în râs când au văzut ce i-a scris actorul de la PRO TV
Bobiță din Las Fierbinți, mesaj inedit pentru o celebră jucătoare de tenis

Mihai Bobonete, Bobiță din ”Las Fierbinți”, este un actor care trăiește pentru a glumi, cum este și în acest caz. Vedeta PRO TV i-a scris un comentariu hazliu unei celebre jucătoare de tenis.

Bobiță din ”Las Fierbinți” i-a lăsat un mesaj inedit unei jucătoare de tenis

Mihai Bobonete, actor de stand-up comedy și prezentator TV, este cunoscut ca urmare a interpretării rolului Bobiță din serialul-fenomen de comedie românesc ”Las Fierbinți” ori, dacă ne îndepărtăm de acest an, pentru momentele umoristice din cadrul show-ului de satiră politică, ”Divertis”. Are 39 de ani și multe glume la purtător, după cum îi șade bine unui comediant. De altfel, similitudinile dintre Bobiță din Fierbinți și Bobonete din Craiova sunt multe.

Ceea ce îi ”aduce mereu împreună” este faptul că și în timpul liber împrăștie glume în jur, luând în derâdere tot ce mișcă, dar și umorul denotă o inteligență superioară. De această dată, Bobonete, mândru că este prieten pe Facebook cu jucătoarea de tenis Sloane, a postat pe Instagram ce comentariu i-a lăsat. E drep că nu a folosit engleza, și nici un limbaj elevat, dar a adunat zeci de reacții de la fani. De altfel, fără dar și poate, este amuzant să observi un comentariu pitoresc printre multe scrise în limba engleză…și toate laudative la adresa sportivei.

Fanii au izbucnit în râs, când au văzut ce i-a scris actorul de la PRO TV

Pentru a o introduce în scenă și pe Sloane Stephens, ea este o jucătoare de tenis din SUA, câștigătoare a turneului de Grand Slam U.S Open 2017. Sportiva deține în palmares cinci titluri WTA, iar în prezent se află pe locul 9 mondial.

Bobiță din Las Fierbinți, mesaj inedit pentru o celebră jucătoare de tenis. Fanii au izbucnit în râs, când au văzut ce i-a scris actorul de la PRO TV
Jucătoarea de tenis Sloane Stephens

Așadar, locul 9 mondial a primit un comentariu de la Bobiță. Pentru moment, jucătoarea nu i-a răspuns, dar cu certitudine se găsește un român prin preajmă pentru a-i traduce, pe cât se poate de aproape de realitate, spusele comediantului.